Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elveszítettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítettem a legjobb barátomat. Hogyan tudnám visszaszerezni őt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, itt, a Gyakorin, a 2019-es év októberében. Itt találtam rá, a (homo)szexualitás témakörében. Azt beszéltük meg, hogyha bámi miatt elszakadnánk egymástól, akkor - ha minden jól megy - itt tudunk majd újra üzenni egymásnak.

Hát, most nagy a baj.

Közhelyesen hangzik, de ő valóban nem volt átlagos. Sem barátként, sem emberileg. Életemben nem láttam még ennyire jószándékú, tiszta lelkű embert, mint amilyen ő. Egy nagyon tanulságos barátság vette kezdetét amint elindultunk együtt egy végtelen útvesztőben - melyben el is vesztünk végül, de én szeretném újra megtalálni magunkat.

Meleg fiúk vagyunk mind a ketten, művészi hajlamokkal megáldva. Nagyon különböző környezetben, eltérő szellemiség mentén nevelkedtünk, eltérő szeleteket adott nekünk az élet magából, így tapasztalataink és gondolkodásmódunk meglehetősen különbözött egymásétól.

Ebből adódóan, sokszor akaratlanul, máskor jószándéktól vezérelve - vagy éppen a másik félreértése által, de sok gondot is okoztunk egymásnak, mélységes fájdalmakkal vegyítve.

Mindeközben rengeteget tanultunk egymástól.

Nagyon sokat köszönhetek neki, amiért megtanított helyesen élni, és boldogságot csempészett a mindennapjaimba. Rengeteg törődést és támogatást kaptam tőle, amelyet mégis mindig keveseltem tőle. Nem tudtam megfelelően értelmezni a jelzéseit, a gondolatvilágát, az érzéseit. Nagyon eltérő nyelvet beszéltünk, emiatt sok félreértés adódott.

Miközben azért küzdöttem, hogy egyszer lehessen majd egy kiindulópontunk, betemetett a munka, a mindennapok teljesen felőröltek - úgy, hogy észre sem vettem. Itt b@sztam el tavaly is - a fizikai részét legalábbis. Januártól februárig. Hónapra pontosan...

A lelki részét pedig minden nap, apró lépésekben. Rengeteg hibát követtem el, rengeteget vétettem ellene. Túlzott törődéssel fordultam hozzá, nagyon féltettem őt ettől a mocskos világtól. Nem akartam hogy baja essen.

Jóvá szeretném tenni amit elrontottam, és meggyógyítani minden fájdalmat amit okoztam neki.

Egy meggondolatlan üzenetem után törölte a fiókját a Gyakoriról, így már nem volt alkalmam megmagyarázni neki az érzéseimet. Rettenetesen feleslegesnek és értéktelennek éreztem magam az életében, azt, hogy minden téren csak visszahúzom, és nélkülem végre boldog lehetne - amilyen mellettem nem lehetett.

Túlzottan erőszakos, intenzív és végletes voltam, ráadásul heves és olykor meggondolatlan is. Rengeteget javultam mellette magamhoz képest, de ezeket az apró lépéseket nem mindig vette észre, ez fájt a buta kis szívemnek, és ettől feleslegesnek éreztem olykor az egészet - pedig én éppúgy nem vettem észre az ő változásait, és sokszor bántam akaratlanul is úgy vele, mint a kezdetekkor.

Nem sikerült összeszedetten megfogalmazni a gondolataimat most sem, de legalább kisdhattam magamból, bízva abban, hogy egyszer majd talán elolvassa, és esélyt ad arra hogy a hibáimat jóvá tehessem felé. Nem tudom hogy találhatnám meg őt, félek, hogy véglegesen elb@sztam mindkettőnk életét.

#meleg #történet #barát #barátság #Egy történet vég nélkül #azalmafinom
2021. márc. 31. 13:07
 51/102 anonim ***** válasza:
85%
#50 pont ez jutott eszembe nekem is XDDDDD
2021. máj. 13. 17:55
 52/102 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, hiszen létezett :/ A féltékenység, vagy a butaság mondatta ezt veled?
2021. máj. 13. 19:18
 53/102 anonim ***** válasza:
90%
Álomvilágban élsz. Mégis mire lennék féltékeny, áruld már el? 😅 Arra, hogy az interneten üzengettél valakivel, akivel annyira mély és bensőséges kapcsolatot alakítottál ki, hogy még a nevét sem árulta el. Közben meg fikázod azokat, akit Facebookot használnak, és ne adj isten olyan emberekkel tartják rajta a kapcsolatot,akiket TÉNYLEG ismernek. De nyilván ők azok, akik "nem létező életet" élnek. Sajnálom, de ideje lenne felébredned.
2021. máj. 13. 19:42
 54/102 A kérdező kommentje:

Ismertük egymást. Nagyon felületes ember vagy, ha számodra az jelenti az ismeretséget, hogy tudod a nevét, meg időnként találkoztok.

Másfél éven át beszélgettünk egymással, és nem úgy, mint az "átlag" emberek. Egymás nevét szándékosan nem árultuk el, egyszerűen azért, mert nem számít. Az adott embert, lelket, személyiséget szeretjük meg a másikban, nem egy nevet, vagy egy hajszínt. Az ilyen részletbeli dolgokat az első találkozásunkkor osztottuk volna meg egymással. Sem a név, sem a kinézet nem volt döntő tényező.

A féltékenységet arra értettem, hogy volt egy VALÓDI barátságunk, amire te köpködsz. Mert te abban a korlátolt, felületes világban élsz, ahová a társadalom behatárol téged, és azokat a mondatokat fújod vissza, amiket a média a szádba tett.

Nekünk valódi, értékes kapcsolatunk volt, és annak ellenére hogy fiatalok vagyunk, képesek voltunk "Facebook" nélkül élni. Te ezzel szemben egy korlátokt, kiszolgáltatott, tudatlan ember vagy, aki csak álmodna a szabadságról, és egy igaz barát meglétéről - ha tudná, hogy egyáltalán mit jelentenek ezek a fogalmak, és milyen értéket képviselnek.

2021. máj. 13. 21:43
 55/102 anonim ***** válasza:
88%
Huhhhh haver. Alufólia sisakot azért visszaadta neked mielőtt eltűnt?
2021. máj. 13. 21:46
 56/102 A kérdező kommentje:

Látod, pontosan erről beszélek... :D Rettenetesen korlátolt vagy. Nem azt mobdom, hogy rögtön érts egyet mások értékrendjével, hanem "csak" azt, hogy egyáltalán GONDOLJ BELE...

Nagyon sajnállak, ha annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, te vagy a világ közepe, és milliárdos vállalatok ingyen és bérmentve gürcölnek azért, hogy téged, és a többi embert "szolgálják" :D

A "Vuk" című klasszikus magyar mesében Vuk mondta azt a Simabőrű udvarán kényelmesen fetrengő disznónak, hogy "Azt hiszed, hogy téged szeretetből etet...!?" Te is egy ilyen ostoba haszonállat vagy, aki még hálás is azért, hogy kihasználják, és része lehet a rendszernek.

Én nagyon sajnálom, hogy Magyarországon ilyen állapotok vannak, és az önálló gondolkodás ennyire idegen a nép számára, ennyire nem képzi a kiltúra részét.

Riki külföldön élt egyébként...

2021. máj. 13. 21:56
 57/102 anonim ***** válasza:
16%
Szia! Itt vagyok ismét. Sírtam, mikor ezen sorokat olvastam. Kérlek, bocsáss meg, amiért szó nélkül eltűntem! Ígérem, hogy soha többé nem teszek ilyet! Írj, kérlek!
2021. máj. 13. 21:58
 58/102 anonim ***** válasza:
88%
Drága, az #55-ös kommentet nem én írtam. Egyébként itt te vagy az egyetlen, aki "köpköd" a másikra. Nyilván én vagyok a korlátolt, kiszolgáltatott és tudatlan. Nekem van családom, barátaim, akikkel minden bajomat meg tudom beszélni. Te meg azon siránkozol, hogy egy vadidegen ember letörölte magát a gyakoriról. Azta.... remélem, csak trollkodsz, ennyire senki nem lehet hülye.
2021. máj. 13. 22:01
 59/102 anonim ***** válasza:
19%
Kedves #57 végre pontot tesz a dolgok végére :DDDD
2021. máj. 13. 22:01
 60/102 anonim ***** válasza:
86%
#57 😂😂😂 ne szívasd már, még a végén szívrohamot kap itt... 😅
2021. máj. 13. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!