Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erdélyi srácok hol ismerkedtek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdélyi srácok hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Mármint a meleg és bi srácok.
tegnap 12:16
 1/9 kis kolbász ***** válasza:
100%
Gondolom Erdélyben ismerkednek 🙄
tegnap 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Még két hét sem múlt el az utóbbi ilyen kérdés kiírása óta. Január 15-én írták ezt ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Egyébként pedig vannak még továbbiak is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=erd%C3%A9ly..

tegnap 12:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es. Látom ez a hobbid hogy minden kérdéshez keresel hasonlót. Esetleg összeköthetnéd azzal hogy a tartalom is hasznos legyen, hogy megírod a lényeget, hogy HOL?:)
tegnap 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Neked meg látom szellemileg megterhelő használni a keresőt. Érthetetlen miért háborodsz fel azon, hogy egy elég friss (tíznapos) kérdésről értesítelek. Miért gondolod azt, hogy akkoris megérte ennyi nap után kiírni ugyanezt? Nem örülsz annak, hogy rávilágítottam erre?
tegnap 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:

OFF

Nem bántásból, de hagy kérdezzen már, ha akar. Erre való az oldal. Ha nem tetszik, ne olvasd el, ugord át. Nem kötelező válaszolni. Úgy sem érsz el semmit a folyamatos linkeléssel. Kezdesz picit megszállottnak tűnni ezekkel a folyamatos "figyelmeztetésekkel". Lapozz.

Mellesleg: Ez a kérdés lehet akár ismerkedős kérdés is. Valaminek a kezdete. Lehet, hogy ha valaki MOST válaszol neki, akkor abból MOST lesz ismerkedés. Régi kérdésekre már kevesen válaszolnak. Időnként felteszi, hogy van-e új ember a környékén. A régieket nem fogják olvasni, időnként frissíteni kell. Nincs ezzel semmi baj. Nézz néha a kérdés mögé is. Nem biztos, hogy a konkrét tényleges válaszra kíváncsi valaki, lehet, hogy csak olyan új embereket ismerne meg a kérdés által, akik eddig még nem jártak erre.

tegnap 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Tehát ha akarja, akkor akár naponta is felteheti...értem. Végülis megkaphatják az ilyen kérdezők pontosan ugyanazokat a válaszokat is az ugyanolyan kérdésükre ha annyira ragaszkodnak ehhez egyesek. Bár ebben az esetben akkor az is elég lenne ha egyetlen egy válaszoló copy-pasteli az összes mások által kiírt válaszokat ha már ugyanazok megfelelnek...
tegnap 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem (feltétlenül) a válasz a lényeg.

És bármennyiszer ki lehet írni. Nézd meg más kategóriáknál, mindenhol ugyanaz a helyzet. Agyanazok az anyós-apóssal kapcsolatos kérdések, ugyanazok a szülő-gyerek kérdések, ugyanazok az örökléssel kapcsolatos kérdések, ugyanazok a megcsalással, szerelemmel kapcsolatos kérdések és így tovább. Egész nap linkelhetnél, ha nem csak ebben az egy kategóriában tennéd, hanem a többiben is.

tegnap 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért a 10 napos kérdést réginek nevezni nem kicsit túlzás ám. Ne legyünk már ennyire elkényeztetettek. Olyan ez mint mikor meg akarnánk magyarázni miért oké és normális havonta új mobilt venni.

"Nem biztos, hogy a konkrét tényleges válaszra kíváncsi valaki, lehet, hogy csak olyan új embereket ismerne meg a kérdés által, akik eddig még nem jártak erre."

Nem szeretem ha ilyen álcázós, burkolt dolgokat. Nem egyszer esett meg velem, hogy olyan kérdésre válaszoltam aminél aztán kaptam a privát válaszokat és valójában egy cseppet sem voltak kíváncsiak a válaszomra. Azért bosszantóak ezek mert feleslegesen pazaroltam rájuk az időmet. Örülnék ha végre nyíltan kimondanák mit akarnak, ezzel mások akik nem szeretnének ismerkedni azok megspórolhatnák a felesleges válaszolgatást.

tegnap 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:

"És bármennyiszer ki lehet írni. Nézd meg más kategóriáknál, mindenhol ugyanaz a helyzet. Agyanazok az anyós-apóssal kapcsolatos kérdések, ugyanazok a szülő-gyerek kérdések, ugyanazok az örökléssel kapcsolatos kérdések, ugyanazok a megcsalással, szerelemmel kapcsolatos kérdések és így tovább. Egész nap linkelhetnél, ha nem csak ebben az egy kategóriában tennéd, hanem a többiben is."

Pedig teljesen nyilvánvaló, hogy az oldal üzemeltetői nem erre szánták az oldalt mert mikor kérdést akarunk kiírni, akkor még véglegesítés előtt megpróbál utánanézni az oldal, hogy van-e hasonlóan kinéző kérdés, hogy a felhasználó megnézhesse, hogy ugyanazt feltették-e már korábban többször. Úgy tűnik az itteni user-ek nagy része igénytelen. Láttam már olyan fórumokat (igaz nem sokat) ahol nagyon is törekednek arra, hogy ne legyenek felesleges duplikációk. Ha megjelenik csak egy is, azt máris törlik. Itt sajnos ez nem fog megtörténni. A kérdések nagy része így is szemét.

tegnap 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!