Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erdélyi magyar meleg srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdélyi magyar meleg srácok ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Egyszer tuti el fogok menni Erdélybe mert szép azt mondják.
ma 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Eleg nehez. A magyar platformokon leginkabb Budapestiek vannak, a meleg appokon meg a legtobb igenytelen.
ma 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Már sehol
ma 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es miert nem?
ma 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretek egyedül lenni, és szarul nézek ki.
ma 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Én anno a romeon ismerkedtem

Erdélyi magyarok leginkább a 1990-95években jöttek tömegével

Ők már felnőttek, 40es korosztályban találsz ha ismerkedsz.

Vagy az ő gyerekekkel tudsz ismerkedni itt de ők már nem erdélyi magyarok.-csak a szüleik ismerek jópárat.

Gondolom fiatal vagy és fiatal Erdélyi magyarral Ismerkednél akkor irány Románia.

Grinderen előfizetsz és átrakod a tartózkodási helyed Erdélybe.

Lehet Romeon is lehet de azt nem tudom.

ma 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Egy kérdés, én vagyok túl leszállt?

Ha el akarok menni pénteken meló után beülök az autóba max 8óra alatt ott vagyok nem egy nagy összeg,+szállás.

Ha tanuló, diák igazolvány-vonat

Szintén nem a világvége+nem igazán több pénz mint egy átbulizott hétvége, vagy egy újabb felesleges rongy.

ma 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
5-os a kerdezo szerintem ugy ertette a kerdest, hogy Erdelyben elo sracokkal. Nem erdelybol szarmazo de Magyarorszagon lako.
ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!