Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van annyi "szerinted ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi "szerinted ő helyes" típusú kérdés ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Miért születnek ezek a kérdések? Mit kezdtek az információval, hogy leírja 5-10 random ember, hogy nekik is bejön XY híresség vagy modell?

Ha csak pár ilyen lenne, akkor letudnám azzal, hogy random kíváncsiság, de rengeteg ilyen kérdés van itt.

tegnap 18:50
1 2
 1/12 Edward Norton ***** válasza:
100%
Csak el akarja helyezni magát valahol a kérdező az alapján, amit mások mondanak.
tegnap 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Én sem értem az egészet. Például sosem látok olyan kérdést, hogy bejön-e ez a zene, hanem kb mindenki úgy van vele, hogy nem számít ha másnak nem tetszik, elég ha saját magának tetszik és kész. De valamiért itt ez nem így van.
tegnap 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ezt én sem értem. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek. Ráadásul egy része ezeknek olyan személyek, akik már nem is élnek.. Mihez kezd ezekkel az információkkal? Szerintem nagyon unatkozik az ilyen.
tegnap 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

5% azért mert kíváncsi hol van a mezőnyben. Az ilyen kérdések 95%-át viszont pasik írják ki akik nagyon rá vannak gerjedve az adott nőre és megerősítést várnak a saját ízlésükről.

Zene, filmek, sorozatok és bármilyen más kategóriában is sorra születnek az olyan kérdések, hogy "nektek tetszik-e...".

tegnap 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es, bár lehet, hogy itt is érvényes a válaszod, csak annyit mondanék ez itt a homoszexualitás kategória. Nőkről in nincs szó.
tegnap 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
*itt nincs szó. (elgépeltem)
tegnap 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
#5 jogos, ez esetben a kérdések 100%-át pasik írják ki, de a többi része igaz :)
tegnap 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Ki tudja?

Az is lehet, hogy csak magasabb rangot szeretne itt a gyakorin, amihez sok kérdést kell kiírni.

Vagy az is előfordulhat, élvezi, hogy sokakat irritálnak ezek a típusú kérdések.

Vagy azt élvezi, hogy így virtuálisan sokan foglalkoznak a személyével.

tegnap 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ha ez igaz, utolsó, akkor nekik aztán tényleg dögunalmas életük lehet ha nem voltak képesek jobb hobbit találni magukat amivel kitölthetik az életüket.
tegnap 23:12
 10/12 anonim ***** válasza:
*maguknak (hülye autocorrect)
tegnap 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!