Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen jeleket kaptál már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jeleket kaptál már másik férfitól, ami alapján azt gondoltad, hogy szexuálisan szeretne feléd közeledni?

Figyelt kérdés
tegnap 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Elkezdte fogdosni a hátsómat.
tegnap 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Utánam jött a mosdóba és lesmárolt.Pedig volt vagy harminc év kettőnk között. Semmi nem lett belőle, éppen ezért.
tegnap 18:36
 3/5 anonim válasza:
100%
Általában nézni szoktak, pont úgy mint mikor egy csajjal szemezek, innen már rögtön tudom hogy mit akar. Volt egy dúrvább eset is amikor állandóan jött utánam és nem hagyott békén egy random férfi az utcán. Kihívtam rá a rendőrt.
tegnap 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Nem nehéz levenni a dolgot ha bejövök valakinek, illetve feltüzeli a látványom szexuálisan!

Pl nem tudja levenni rólam a tekintetét, megnyalja az ajkát,megmarkolja a csomagot a lábai közt....a bátrabb mint az este is rácsapott a seggemre....de volt már aki kerek perec megmondta, hogy megszeretné dugni a formás popóm

ma 03:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Főleg szemkontaktus ,öltözőben feltünően nézi a csomagom vagy magának odanyul.Volt már hogy leszólított. Aktív vagyok de elég bátortalan az ismerkedésben
ma 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!