Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a 31 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 31 évnyi korkülönbségről, egy szexuális kapcsolatot illetően? Nyíltan nem vállaljuk fel. Kár keletkezhet az egyik félben? Nem tervezünk.

Figyelt kérdés

Hosszútávú, komoly kapcsolatot.

Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi.

Nő 18, férfi 49

2018. júl. 10. 13:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Az ellenzők magát a laza kapcsolatot nem támogatják.Kérdező, nő vagy. Minden egyes szexuális kapcsolatod nyomot fog hagyni a lelkeden. (A férfiakat ebből a szempontból nem ismerem)Az is nyomot hagy rajtad, hogy valaki, talán az első valaki akit te szeretsz (ahogy véded abból ez jön le) téged csak használ. Nem is tervez veled komolyat (mondjuk ne is tegye) nem akarja veled leélni az életét, csak dugni akar. Én értem, hogy még te sem tervezel családot, de van különbség a szerelmes együtt járás és a szex kapcsolat között.
2018. júl. 11. 13:56
 52/63 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy páran miért azon hüttyögnek, hogy a szüleitől kapta a lakást? Ha mindkét szülő becsületesen dolgozik, mi kivetni való abban, hogy esetleg 20 év házasság után segítették lányukat és nem elszlapálták a pénzt? Biztos vagyok benne, hogy jó példát mutatva ezzel lányuknak ő is igyekvő lesz ezáltal. A kérdés nem erre irányult.
2018. júl. 11. 20:25
 53/63 anonim ***** válasza:
59%
de itt az offolás alap viselkedés mindenkitől. Jajj túl sok a troll aki itt vezeti le a munkahelyi\párkapcsolati feszkót
2018. júl. 11. 20:39
 54/63 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled 51-es !

Biztosan nyomot fog hagyni ez bennem, és hatással lesz a későbbiekben a belsőmre, de most egyenlőre erre vágyom, mert ő megmozgatta a vágyaimat érzelmeimet egyaránt.

2018. júl. 11. 22:43
 55/63 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos sokak szeretik másokon levezetni a lelki és élettársi problémáikat, itt ezen a fórumon, de vállaltam ezt is, azzal hogy ki írtam egy valós, de egy többek számára elítélendő kérdést.
2018. júl. 11. 22:45
 56/63 anonim ***** válasza:
Szerintem addig élvezd az életet amíg nem sodor jelentős problémákat neked. Csináld, ha jól érzed magad így, aztán vesszük véget neki ha úgy eezed már nem azt adja amitől könnyebb, jobb, kielegitobb.
2018. júl. 12. 09:01
 57/63 A kérdező kommentje:
Köszi !
2018. júl. 12. 13:51
 58/63 anonim ***** válasza:
De mit vársz, milyen választ hogy kiemeled a kérdést?
2018. júl. 13. 16:29
 59/63 anonim ***** válasza:
Te 20-as pont Jeanne D'arc-ot hozod példának?! Az a nő hallucinált, valószínűleg bolond volt. Csak a vallás maga is egyfajta mentális betegség, így a sok birka elhitte hogy az angyalok hangját hallja. A középkorban amúgyis elég általános volt a mentális gyengeség. Pff. Jeanne D'arc!
2018. júl. 13. 16:33
 60/63 anonim ***** válasza:

59:

A csaj 16 évesen, szegény származása ellenére elérte, hogy fogadják a királyi udvarban. Kirugták az ajtón de visszamaszott az ablakon. 17 évesen meggyőzte a döntéshozókat hogy adjanak neki fegyvert es embert. Kepes volt elvezetni őket. Először mellőzték az Orleans-i haditanácsban, de ő nem hagyta, és olyan tervet fogadtatott el, ami működött. Tarsparancsnok lett, több komoly tábornok elismerte a képességeit.

Hogy ezek mögött milyen vallási meggyőződés volt, tökmindegy. A középkorban ez mindent átszőtt, nem csak Jeanne d’Arc életét.

Persze annak aki 18-20 éves nőket mindenre alkalmatlan gyereknek akarja látni és láttatni, annak ezek a történelmi példák fájnak, ez érthető.

2018. júl. 13. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!