Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 31 évnyi korkülönbségről, egy szexuális kapcsolatot illetően? Nyíltan nem vállaljuk fel. Kár keletkezhet az egyik félben? Nem tervezünk.
Hosszútávú, komoly kapcsolatot.
Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi.
Nő 18, férfi 49
Meg kérdezhetem, hogy te 16 és 18 éves korodig mit is dolgoztál tanulás mellett külföldön, hogy te magad egyedül szereztél egy lakást?
Igen csak gyenge lábakon áll ez a történet.
Képzeld én 13 éves koromban dolgoztam először és kemény munkát. 15 éves koromtól mondhatni már rendszeresen végeztem komoly fizikai munkát és középiskolában mindent én fizettem saját magamnak. Anyám gyerekkoromban megpattant, apám egy kemény alkoholista lett, így hamar meg kellett tanulnom a saját lábamon megállni. 18 évesen én érett voltam? Nagyon nem.
Utána meg is halt apám, aztán átéltem mondhatni jó létet, nagy szegénységet és mostanra azt mondhatom, hogy stabil helyzetet. Most vagyok 31 éves. Szerinted én most egy érett felnőttnek mondanám magam. Még mindig nem, de azért ég és föld a 13 évem között a különbség.
Bizony sokszor az életben dolgokhoz még csak nem is tapasztalás, hanem idő kell. Idő kell, hogy érjenek dolgok az emberben és jobban lássa őket és magát. Ezek után ha te dacosan ezt elutasítod nem lehet mit mondani.
Mondok egy másik példát. Egyik barátomnak igen sok kapcsolata és kalandja volt az életben. Volt 15 évvel idősebb és 10 évvel fiatalabb nővel/lánnyal is együtt. Sok mindent megélt ilyen téren és sokáig azt mondta mindenre, hogy nem bánt meg semmit, abból is tapasztalódott. Eltelt pár év és megváltoztatta a véleményét. Mondta, hogy sok dolog jobb lett volna ha inkább kimarad és nem éli meg. Nekem is vannak bőven olyan dolgok az életemben amivel ma már így vagyok. Az embert csak úgy sablonosan szokták figyelmeztetni. De ha valaki így mondta volna nekem, mint most én neked, akkor azért elgondolkoztam volna rajta.
Apámhoz még visszatérnék abban, hogy ő sokáig egy nőcsábász volt. Mikor ő annyi idős volt mint a "párod", akkor nagyon hajtott rá egy 22 éves lány. Apámnak az előélete ellenére meg sem fordult a fejében. Egyrészt azért, mert "szatírnak" érezte volna magát, másrészt azért amit írt már az egyik válaszoló, hogy bizony ő teljesen máshogy állt volna hozzá, mint amire az illető lánynak szüksége lett volna. Nem arról van szó, hogy komoly kapcsolatot akart volna, hanem arról, hogy amire valójában szüksége lett volna annak a korú lánynak. Szintén azt említve gyakran észrevehetetlen és akaratlan manipulációkról már nem is szólva. Ő belátta, hogy az nem lenne egészséges, hiába nyilván valóan élvezné
Meg fog változtatni. Érettebb leszel, tapasztaltabb tele élménnyel. Tanulsz belőle, úgy a jót mint a rosszat esetleg.
Bár ez amig működni fog nem lesz rossz benne szinte semmi.
Az ilyen kapcsolatokban sokall jobban vigyáznak egymásra a felek, pont a különleges mivolta miatt.
Meg fog változtatni, mert ha esetleg vége is lesz , legközelebb nem fogod megkérdezni hogy ki mit szól hozzá. Szerintem most se kellett volna megkérdezni, egy kivűl álló úgy se tudja megitélni reálisan, ezt csak nektek kell tudni.
De ha zavar bármi is ebben a kapcsolatban, akkor úgy is vége lesz hamarosan. Addig meg sok sikert.
Ne foglalkozz senkivel.
Saját magara hallgass, ha neked ez jó akkor csináld. Nem mások élik a te életed, hanem te magad.
"Hosszútávú, komoly kapcsolatot.
Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi."
Mondjuk ez egy kissé ellentmondásos. :)
Kár.. ugyan már, ezt nem kell túlgondolni. Élvezni kell, ennyi.
Nem dolgoztam 16 évesen !
A lakásomat, amelyet már teljesegészében én fizetek, a szüleim vették ki nekem. 17 évesen kezdtem el, a hobbim által, a tanulás mellett dolgozni, melynek köszönhetően meg tudok élni, annélkül hogy bárki támogatna !
Elhiszem amit mondasz, megértelek téged és a felfogásod valamelyest, de egy 13 évest nem hiszen hogy bárki foglalkoztat, még feketén sem !
Mindent meg kell tapasztalni ahhoz, hogy elég jól rá lássunk bizonyos dolgokra. De ha meg is tapasztaljuk a jót és a rosszat egyaránt, akkor sem biztos, hogy helyesen ítélünk meg bármit is !
Mindegy hány évesek vagyunk, hozhatunk felelőtlen, helytelen, rossz döntéseket !
Azzal, hogy ő vállalta ezt a kapcsolatot, nem ártott nekem !
Csak maximum komolyabbá tesz, és éretebbé engem, a szívem és az eszem !
Minden kapcsolatban fennáll a kockázata annak, hogy az egyik fél csalódni, bánkodni fog ! Az életben semmire nincs garancia !
Mindaddig amíg örömet okozok neki, és ő nekem, addig együtt leszünk. Semmit nem tervezünk, semmit nem siettetünk. Jó ember ! Türelmes ! És rendkívül előzékeny ! Figyel rám, és nem használ ki !
Amíg ez nem változik, és megmaradnak az érzelmeink-vágyaink egymás iránt, addig nincs baj ezzel szerintem.
Nem tervezünk Hosszútávú, komoly kapcsolatot. !
Olvasd el figyelmesebben ! Kérlek !
Elég gáz, nem hiszem hogy 18 évesen te tényleg fent tudsz tartani egy házat van egy érettségid kb.
De amugy teljesen felesleges volt feltenni a kérdést, te már magadban ezt eldöntötted.
Az a baj hogy a válaszaid alapján az jön le az egészből hogy szereted, ami hogy ha elkezdtek “szex kapcsolatot” létesíteni nem fog leállni, hanem erősödni fog.
Ha becsúszik a gyerek és mondjuk 10-15 éves korában meghal az apja mihez fogsz kezdeni? Majd nézegetitek együtt a képeket hogy jaj ilyen volt apa?
Elhiszem hogy jobb idősebb pasival mert tapasztalt jobban figyel rád jobban tudja mi kell egy nőnek mint a magadkorabeliek, de nem
Biztos hogy megéri!!!!
De ha Szeretnéd csináld érezd jol magad, aztán ha forduló pont lesz majd gondolj vissza rá hogy mit kellet volna máshogy csinálni.
Pedig elhiheted, sokan vagyunk így !
Nem tervezek gyermeket, se vele, se mással, egyenlőre !
Ha mégis teherbe esnék, akkor nyilván elvetetem, mert nem célom ilyen fiatalon családot alapítani !
Akkor azért az nem egészen a te lakásod, meg azért sokat árnyaltál a dolgon most.
Pedig sokan dolgoztak akkor még feketén 13 évesen. Majd 20 évvel ezelőttről beszélünk. Amikor még sok munkahelyen nem feketén is kézbe kapták az emberek a fizetésüket. Hivatalosan olyan munkákat amúgy még 18 alatt se szabadna, lett is hatása a jövőben. Van aki csak a pozitívat látja belőle, hogy már alapból izmos voltam mire felnőttem. De én érzem és tudom, hogy sokkal több rossz eredménye lett.
Ma is tudok párról, hogy 15 évesen csinálnak olyat feketén. Bár azt túlzás annak nevezni amit azok művelnek.
Én ilyenbe nem is gondolkoztam, hogy gyerek becsúszna, felfogtam, hogy semmi komolyat nem akarsz. De ez ebben a helyzetben, hogy te csak élni akarsz most ártalmasnak hangzik. Viszont ha már válaszoltál a valaki által említett a gyerek kérdésre, akkor azért egy abortusz is igen csak megváltoztat egy embert és sokan sérülnek.
Nem árnyaltabban !
Az én nevemen van, és fizetem az albérletem.
Ők kivették, és az első két hónapban fizették, de miután állásom lett, nem igényeltem a továbbiakban az anyagi támogatásukat, főként azt hogy fizessék a drága lakásomat. Bőven van kiadásuk.
De semmit nem árnyaltam.
Én őszinte vagyok.
Itt a leg feleslegesebb hazudni ! Semmi értelme nem lenne !
Én nem állítom, hogy egy abortusz könnyű, még véletlenül sem !
Lelkileg is és fizikailag is megterhelő egy nő számára, ebben 100 %-ig biztos vagyok, viszont abban is, hogy egy nem kívánt terhesség során, ennyi idősen, én nem tudnék még és nem is szeretnék gyermeket vállalni, ha támogat az édesapa, ha nem. Van időm a család alapítására !
Könnyelműnek hangozhat, de valóban így vélem !
Bár ez is olyan, hogy ha nincs tapasztalatod, felesleges a szavad, hiszen egy olyan helyzetben, lehet hogy magam is másképp vélekednék, szóval nem érdemes ezen kattogni.
Vigyázni kell, és a lehető legjobban odafigyelni, hogy ne történjen baj és kellemetlenség ! Ha fiatalabb partnerem lenne, akkor is ugyanígy lennék ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!