Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a 31 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 31 évnyi korkülönbségről, egy szexuális kapcsolatot illetően? Nyíltan nem vállaljuk fel. Kár keletkezhet az egyik félben? Nem tervezünk.

Figyelt kérdés

Hosszútávú, komoly kapcsolatot.

Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi.

Nő 18, férfi 49

2018. júl. 10. 13:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Nem hosszútávra tervezünk !

Családban, házasságban nem gondolkozunk !

Mások véleménye érdekelt ! De ha elolvasod figyelmesebben a posztom, akkor abból kiderülhet számodra is !

2018. júl. 10. 14:41
 12/63 A kérdező kommentje:

Hasonló anyagi háttérrel rendelkezünk !

Nem a pénz vezérel egyikünket sem !

2018. júl. 10. 14:42
 13/63 anonim ***** válasza:
83%
Ha elolvasom a későbbi válaszaidat, akkor abból kiderül, hogy nem érdekel más véleménye
2018. júl. 10. 14:48
 14/63 A kérdező kommentje:

Csak a tiéd !

Mert elítélően válaszolsz !

Gondolom jó pár ilyen kapcsolaton vagy túl, amely csalódással végződött.

Vagy csak túlzottan vágytál valakire és nem kaphattad meg, vagy fiatal vagy és sekélyes... ezernyi oka lehet igazából, de valami biztos van, ami álltal ilyen indulatos vagy ! Ez jól látszik számomra, abból ahogy kommunikálsz !

2018. júl. 10. 14:52
 15/63 anonim ***** válasza:
49%
Mivel szexkapcsolat, semmi kivetnivaló nincs benne.
2018. júl. 10. 14:56
 16/63 anonim ***** válasza:
54%

Miért Járnál szarul

Mert mit gondolsz hogy a 49 éves pasas majd el tartja a pitsátokat???

Max ad lóvét abortuszra

De hogy nem fog veled gyereket nevelni az fix Főleg hogy agyilag még te is gyerek vagy baiv kislány

Hisz ezért állt veled össze mert hiszékeny kis pipi friss husi vagy akit jó a dákóra húzni

Jobb ha tudod h nem lesz itt ásó kapa nagy harang ha “VÉLETLENŰL” bekapod a legyet

Nagy pofára esés lesz!!

24N

2018. júl. 10. 15:01
 17/63 anonim ***** válasza:
80%

Jól látszik számodra az, hogy egyik állítás sem igaz.

Az igazság az, hogy ez látszik mindenki számára, hogy fiatalon és tapasztalatlanul hiszed magadat okosnak.

Ez amúgy valóban bosszantó. Viszont fiatalon sok más dolog volt amiben óva intettek, nem feltétlen ilyen téren és legtöbbször beigazolódnak ezek. De kapaszkodj meg, a legtöbben ezt éljük át életünkben!

Azt azért gondold át újra, hogy csak a te válaszod nem érdekel, mert nem tetszik hozzáállás mennyire mutat érett és értelmes képet!

Nincs miről tovább beszélni

2018. júl. 10. 15:01
 18/63 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan már???

Cicukám

18 évesen még én is ezt mondtam szembe röhögtem azt aki azt mondta hogy Na ha majd ha neked lesz gyereked így megy úgy,,,

Nevettem áh nekem soha nem lesz gyerekem nem akarok csak nyűg meg minek

Hmmmm

Most van egy 1,5 éves kislányom

Akivel tervezetten lettem állapotos

És azcéletemet nem tudnám elképzelni nélküle

Ahhoz képest hogy azt mondtam h nem akarok gyereket

Jelen pillanatban tűzbe tenném érte a kezem

De ha meg tudnám h alig 18 évesen 50-60 éves faaszon ugrál lehet nyakon vágnám!

24N

2018. júl. 10. 15:06
 19/63 anonim ***** válasza:
79%

én nem helyeslem, mert hiába érettebb a te párod az átlagnál, attól még egy gyerek akit nagyon könnyű befolyásolni és félrevezetni, még akkor is ha azt mondja, hogy ő a maga ura és ő dönt.

Aljasnak tartom a 49 éves részéről, mert bármit mondhat az a lány, fejben ő még gyerek

2018. júl. 10. 15:07
 20/63 anonim ***** válasza:
46%

Akik szerint egy 18 éves ember még gyerek, azoknak a figyelmébe ajánlanám hogy Jeanne d’Arc 17 évesen már hadseregeket vezetett és háború kimenetelét fordította meg, Nagy Sándor 18 évesen mar országokat hódított meg. Augustus 19 évesen lett római szenátor.

A 18-19 eves felnőttek infantilizálása azoknak a szülöknek a mániája akik életüket arra építették fel, hogy gyereket nevelnek és akár a lányuk/fiuk érdeke ellenére is gyereksorban akarják tartani őket. Mert felnek hogy ha a gyerek felnő, akkor az életük üressé válik.

2018. júl. 10. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!