Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 31 évnyi korkülönbségről, egy szexuális kapcsolatot illetően? Nyíltan nem vállaljuk fel. Kár keletkezhet az egyik félben? Nem tervezünk.
Hosszútávú, komoly kapcsolatot.
Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi.
Nő 18, férfi 49
Volt barátnőm rögtön az első alkalommal teherbe esett 17 évesen. Megtartotta és nem bánta meg, de ez nem alattam esett meg. Viszont volt, hogy barátnőmnek volt abortusza és én nagyon nem akartam volna még. Ma már minden felelőtlensége és nyilvánvaló nehézsége ellenére bánom, hogy úgy történt.
De egy albérlet még ha a te neveden is van kivéve, akkor sem a tied. Az emberek ebből arra következtetnek, hogy van egy saját ingatlanod
Rajtad kívűl senki nem következtetett arra !
Bár te is csak csupán azért, hogy elfoglald magad.
Ha bérelsz egy ingatlant, akkor az egy meghatározott időre, általában 1 évre, a tiéd ! A lakás tulajdonosa nem te vagy, de mivel rendszeresen oda mész haza, megfelelően téríted a költségeit, a tiéd ! Az albérlő is tulajdonosnak számít !
Azt hittem nő vagy, de így hogy kiderült férfi, és leírod mi történt veled, értem a kötöszködésed okát.
Sajnálom, hogy így alakult az életed !
Bízzunk benne, hogy lesz majd olyan, aki gyermeket is hajlandó vállalni veled közösen.
A kaukciót és az első kétlakbért ők állták, de egyébként mostanra én fizetem.
Valahogy el kellett indulni, a többségünknek a szülők segítenek, de ez lenne elvileg a természetes !
Hálás vagyok nekik ezért, mert tudom sokak nem tehetik meg sajnos, hogy a gyermeküket támogassák anyagilag, az önnáló életük megkezdésében vagy a tanulmányaik finanszírozásában.
Úgyhogy Igen, anyuci meg apuci segített !
Amiért hálás vagyok és büszke !
Figyu, ha csak qrni akarsz, arra teljesen jó. Abban a korban van, hogy van tapasztalata és még tud is qrni. Meg gondolom rendesen feláll neki már a gondolattól is, hogy egy feszes kis, szűk puncit reszelhet.
Szóval eddig nincs gond!a gond akkor kezdődik, ha valamelyikőtök többet akar ebbe képzelni!
Védekezz rendesen ennyi, egyébként meg azt csinálsz, amit akarsz!
Kedves Kérdező!
Helyesen: kaució.
Köszönöm, ezzel is sokat segítettetek !
De hálás vagyok a helyesírási szabályokért is, nem csak a tanácsokért !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!