Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a 31 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 31 évnyi korkülönbségről, egy szexuális kapcsolatot illetően? Nyíltan nem vállaljuk fel. Kár keletkezhet az egyik félben? Nem tervezünk.

Figyelt kérdés

Hosszútávú, komoly kapcsolatot.

Csak szex, közös programok, rendszeres együttlét, ennyi.

Nő 18, férfi 49

2018. júl. 10. 13:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Saját lakással, saját keresettel és állással rendelkezem ! Marketinges területen dolgozom, persze amellett hogy még fejlesztem a tudásom és tanulok !

Stabilan állok a lábamon ! És sokkal magasabb életszínvonalon élek, mint a korosztályom beliek többsége, a rátermettségem és a munkám iránti szeretetből fakadóan ! Tehát a pénz nincs jelen a viszonyunkban !

Nem egy elkenyesztetett valaki vagyok ! Mindenért meg kell küzdenem ! Évekig voltam külföldön, a tanulmányaim miatt, a családommal !

Tehát elég érett a gondolkodásom, és bőven rendelkezem tapasztalattal az életet illetően ! Volt, és biztos vagyok benne lesznek is korosztályom beliek az életemben, már ami a párkapcsolatot illeti, de most jelenleg hozzá kötődnek a vágyaim !

Képes vagyok megfelelően dönteni és cselekedni, többnyire minden helyzetben ! Persze mint minden embernek a földön, nyilván nekem is vannak hibáim, de ő nekem nem egy hiba !

2018. júl. 10. 15:54
 22/63 A kérdező kommentje:

Egy gyermekáldás csak örömet jelenthet, persze nem lennék túlzottan boldog, ha teherbe esnék idők közben !

De megfelelően védekezünk, egy esetleges várandóságot pedig meg lehet oldani !

Nem vagyunk felelőtlenek ! Vigyázunk !

De gratulálok az 1,5 éves gyermekhez, és sok boldog pillanatot vele !

2018. júl. 10. 15:58
 23/63 D. Brasco ***** válasza:
52%
Az viszont elég nagy hiba,hogy te azt hiszed magadról,hogy mekkora tapasztalt mindent megélt ember vagy mint ahogy a 22-es kommentben írod!Te egyszerűen csak egy naiv kislány vagy aki valoszinüleg még buta is,hogy nem a sajat korosztályával kezd hanem valami hervadt 50-essel........javasolnam keress fel valami orvost azt kezeltesd magad mert ez amugy rendesen beteges!
2018. júl. 10. 15:58
 24/63 A kérdező kommentje:
Vonzódni kezdtem hozzá, fontos lett nekem, és nem, nem vagyok erre büszke, de az ember nehéz tud a szívének parancsolni !
2018. júl. 10. 16:03
 25/63 D. Brasco ***** válasza:
70%
Ha még büszke sem vagy rá akkor neked ebben az egeszben tulajdonkeppen mi a jo?!?!
2018. júl. 10. 16:06
 26/63 A kérdező kommentje:

Ő a jó !

A korkülönbség zavar valamelyest, nyilván, ahogy őt is, de attól még szerethetsz valakit és lehetsz vele, nem ?

2018. júl. 10. 16:07
 27/63 anonim ***** válasza:
47%

21-es te most trollkodsz?

Figyelmedbe ajánlanám, hogy a tévhittel ellentétben testileg is korábban értek akkor az emberek, továbbá az akkor életnek köszönhetően rá voltak kényszerülve, illetve ezt a példát is látták, hogy korábban érjenek.

DE!!! A fent említett példák amúgy is hamisak.

Nagy Sándor apja seggéből lépett elő és 20 évesen még csak az általa meglapozott balkáni területeket foglalta el. E mellett örökre egy csél-csap gyerek maradt, akinek teljesen elborult az énképe a sokszor szerencséből jött sikerei után. Egy masszív alkoholista volt, aki a vedelésnek köszönhetően 33 évesen meghalt hastífuszban. Tökéletes példa 1.

Oktáviánusz nagybácsi promótálta be a szenátusba és szintén mindent tőle tanult és tőle vett át, vagyis ő is Cézár seggéből mászott elő. Tényleges sikereket, amik az ő érdemei voltak már csak 25 éves korában ért el. Tökéletes példa 2.

Jean d'Arc egy kirakat volt. Nem is kell semmi mást hozzáfűzni. Tökéletes példa 3.

Mellesleg inkább arról beszéljünk, hogy az a tény mellet, hogy mennyivel korábban értek az emberek pl. az ókorban, az athéni demokráciában hány évtől is volt szavazati jog? 20 évtől, ami ma kb 24-nek felelne meg. Pont azért, hogy olyan ember hozhasson döntést, akinek már családja van, tapasztalt háborút stb.

Persze nem jó dolog hallgatni fiatalon, hogy nem hiszik el, hogy már pedig te milyen bölcs és tapasztalt van, de ez az igazság. Nagyon kevesen tényleg elég érettek és bölcsek ennyi idősen. Ellenben annál többen hiszik azt magukról

2018. júl. 10. 16:08
 28/63 anonim ***** válasza:
82%

Csináld csak, már úgy is eldöntötted, csináld bátran. Meg fog változtatni ez a kapcsolat téged, ennyit mondhatok. De ha ez az utad, járd végig.

N 40

2018. júl. 10. 16:15
 29/63 anonim ***** válasza:
38%
Jaj, kérdező. Ne foglalkozz már velük! Neked jó, és ez a lényeg.
2018. júl. 10. 16:17
 30/63 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy meg fog változtatni ? Ezt kifejtenéd bővebben, kérlek !
2018. júl. 10. 16:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!