Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem merek férfi előtt levetkőzni?
Még nem volt kapcsolatom,pedig már 18 felett vagyok,de el nem tudom képzelni,hogy lehet egy férfi előtt levetkőzni.
Nagyon szégyellném magam. Ezen hogy lehet túljutni és nem félni ettől?
Kicsit ellentmondásos vagyok,mert fantáziáim vannak rendesen,de szerintem sosem jutok el a megvalósításig,mert ahhoz nem ártana levenni a ruhát...
Az úgy oké,ha tartós,komoly kapcsolatban majd mindig lesz rajtam ruha? A fény nem zavar,nem ragaszkodom a sötéthez,tök oké nappal bármikor,de csakis ruhában.Bugyi az lekerülhet,de ruhák maradnak.
szia,
nem tudom,pont melyek a te leveleid,de nem igazán ismerkedem interneten :)
38-as vagyok ismét
Te bombanő lehetsz, ha még csinosabb vagy, mint ez a csaj! Nekem az ilyen alakok jönnek be, és ilyet is választottam magamnak.
Hidd el, mindenkiben vannak kérdések az elején és mindenki meg akarja óvni a másikat és ezért számunkra hülye kérdéseket tesznek fel. Ugyanígy tettük mi is, amikor először volt dolgunk nővel, hogy nem tudtuk mi mennyire fájhat neki és hogy lenne igazán jó megfogni ezt és azt. Nincs ebben semmi különös. Hidd el, hogy csak EGYSZER kell átélni, az is pillanatokig fog tartani és SOHA TÖBBET eszedbe sem fog jutni!!!
hát igen...az a bizonyos legelső lépés..:/
igyekezni fogok...például azzal,hogy megfelelő férfit válasszak,aki mondjuk nem veri bele a csúfot valamimbe,hanem majd szépnek talál...
adj egy esélyt, írj itt egy üzenetet, s megtudod, melyik levelek az enyémek :)
Beszélgessünk, s meglátjuk, mit hoz az ismerkedés.
Ha meg nem ismerkedsz itt, hol ismerkedhetem Veled? :)
Valóban, a média áldozata lehetsz... a női mellek akkor nem lógnak, ha szétszabták, szilikonnal megpakolták őket. Némi lógósság minden természetes mellben van. Ami így szép! Persze, van, ami már túlontúl lóg, de ez messze van tőle! :)
Megnyugodtál már? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!