Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok prostikh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?

2016. aug. 13. 08:07
 81/103 anonim ***** válasza:
55%
Nem engem hagyott el, ez a miguel nevű f.a.s.z. írta, hogy őt hagyta el az anyja. Engem sose hagyna el és szeret az anyám.
2016. aug. 14. 17:35
 82/103 anonim ***** válasza:

ok akkor benéztem.

De mindegy is mert unalmas már ez a téma.

2016. aug. 14. 17:36
 83/103 anonim ***** válasza:
55%
Én is unom, hogy kötekedtek bennem. Én megváltozni nem fogok, hiába erőlködtök. Én hű maradok az elveimhez. Nagyon sok erényem van.
2016. aug. 14. 17:39
 84/103 anonim ***** válasza:
55%
A Szamurájok, az SS katonák és mindazok, akik valamiben hittek, legyenek azok elvek, eszmék, talán gyermekek voltak? Ők is felnőtt, férfiak voltak és én is felnőttem, csak inkább meghalok, mint sem, hogy megváltozzak.
2016. aug. 14. 17:43
 85/103 anonim ***** válasza:
90%
Olyan hízelgő jelzőket aggatsz rám, hogy kislányos zavaromban egészen belepirulok. De hol írtam én neked privátot? Te írtál nekem, pedig itt is több vagy, mint kéne. :-))
2016. aug. 14. 17:44
 86/103 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg k.u.s.s.o.l.hatnál miquel, mert kezdesz unalmas lenni. Szánalmas ahogy erőlködsz és próbálsz megváltoztatni engem.
2016. aug. 14. 17:45
 87/103 anonim ***** válasza:
55%
Én intelligens. 25 éves fiatalember vagyok, a kőtuskó te vagy és a k.u.r.v.á.k.a.t. ne sajnáljátok már és ne védjétek már őket annyira. Én soha nem mennék k.u.r.v.á.h.o.z. mert a szememben értéktelenek, gusztustalanok, mint azok a férfiak, akik ösztönlények módjára viselkednek. Szerintem a b.a.s.z.á.s. nem munka. Ezt már sok válaszomban leírtam, most újra megtettem. Szóval senkit nem szóltam le a munkája miatt, de ismétlem a k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s. nem munka.
2016. aug. 14. 17:55
 88/103 anonim ***** válasza:
55%
A k.u.r.v.á.k.a.t. mindig is lenézte mindenki, mivel nincs bennük semmi Tiszteletreméltó vonás, semmi értékes tulajdonság. Ők lotyók és ennyi. Én nem várom el, hogy velem bárki kedves legyen, de szerintem, ha valakiből k.u.r.v.a. lesz az már olyan, mint egy taknyos zsebkendő, amibe mindenki belefújta egyszer az orrát. A k.u.r.v.á.k.a.t. is megdugják egyszer egyszer, mindig más és más férfiak, de éppen ezért nincs semmi Becsülendő egy k.u.r.v.a. csak egy k.u.r.v.a. ész ennyi.
2016. aug. 14. 18:00
 89/103 anonim ***** válasza:
55%
Évezredeken át a lotyókat megalázták. De pl. sokat máglyán égettek a Középkorban. A náci Német Birodalomban pedig bűnnek számított, ha egy nő pénzért kefélt, sőt a prostikat megbélyegezték mindig, minden korban és sokszor börtönbe zárták őket. Tehát volt már sok férfi a Történelem során, aki nem szerette a szajhákat. Nem mindenki olyan, mint a miquel, hogy egy k.u.r.v.á.t. vesz feleségül.
2016. aug. 14. 18:06
 90/103 anonim ***** válasza:
90%
Megint összekeversz valakivel. Miért akarnálak megváltoztatni? Nekem nagyon jól vagy úgy, ahogy vagy. Ha a fiam lennél, elbeszélgetnék veled erről, (mint ahogy a te apád sajnos nem tette meg), de így nem szánok rá energiát. Csak mosolygok a bajuszom alatt, és további támpontokat adok a vergődéseidnek.
2016. aug. 14. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!