Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok prostikh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?

2016. aug. 13. 08:07
 61/103 anonim ***** válasza:
0%

"Nem csoda, hogy nem jutott neked nő, hiszen nem tiszteled a nőket"

57-es Én Tisztelem azokat az ember társaimat, akik megérdemlik a Tiszteletet.A k.u.r.v.á.k.b.a.n. nincs semmi Tiszteletre méltó emberi vonás. Nekem azért nem volt még nőm, mert eddig egynek se voltam az esete külsőre. Nem vagyok jóképű sajnos. Ezért nem jutott nekem nő. Amúgy meg nagyon Tisztelem, a Kedves, Tisztelettudó, Becsületes, Őszinte, Hűséges nőket. Sajnos a k.u.r.v.á.s.k.o.d.ó., álszent, hűtlen nőket nem tudom Tisztelni, mert őket nincs miért Tisztelni. Tisztelni nem a nőket és az öregeket kell, hanem mindenkit, aki megérdemli bőrszíntől, származástól, életkortól, anyagi helyzettől, nemétől és szexuális beállítottságtól függetlenül. Én pl. nem vagyok homofób, nem nézem le a melegeket. Bár a meleg felvonuláson nyilvánosan vonagló melegeket nem szeretem. Szerintem a meleg felvonulás csak arra jó, hogy kiélezze az ellentétet a melegek és hetero-k között. Szóval még a melegeket is jobban elfogadom. A ku.r.v.á.s.k.o.d.á.s.t. azonban én nem tolerálom.

2016. aug. 13. 20:58
 62/103 anonim ***** válasza:
42%

"Mindenki úgy él meg, ahogy tud. Te mindenesetre ne gyere prostihoz, mert aki ennyire nem tiszteli a nőket az jobb, ha marad a CoD-nál otthon"

Szerintem nem mindenki úgy él meg, ahogyan tud, hanem ahogyan élni akar. Ha valaki úgy dönt, hogy k.u.r.v.a. lesz, az azért dönt úgy, mert könnyebb neki a p.i.c.s.á.j.á.t. árulni, mint elmenni közmunkásnak valamit dolgozni. Én Tisztelem azokat a nőket, akik megérdemlik, hogy bárki ember fia Tisztelje őket. De a prostik ezt nem érdemlik meg. Eszem ágában sincs prostihoz mennem, én nem alázom meg magam azzal, hogy fizessek a szexért egy lotyónak. Én már évek óta nem COD-ozok bár régen sokszor megmentettem a világot a gonosz fasiszta hordáktól.

2016. aug. 13. 21:07
 63/103 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj rose tiszt izé

Ki mint él, úgy ítél!

Ha te nem jársz prostikhoz, akkor neked az a normális.

Ha egy olyan ember ír ide aki kb hetente jár prostikhoz, neki meg az lesz a normális.

Úgysem tudsz mit kezdeni egy teljesen más gondolkodású emberrel. Mindenki a maga igazát hajtja. Kár azt firtatni, hogy kinek van igaza. Mindenki éljen belátása szerint.

2016. aug. 13. 22:21
 64/103 anonim ***** válasza:
95%

Bár azért őszintén megmondom, tetszik az idealizmusod, olyan gyermekei és tiszta.

De azért az élet sokszor nem ilyen.

2016. aug. 13. 22:23
 65/103 anonim ***** válasza:
21%

Bazki, Roseland Tiszt, mire nézed a napot? Már fél tíz is elmúlt, és ma még egy sort se írtál. Pedig korábban 33 válaszban is bizonyítottad a grafomániádat, valamint azt, hogy semmit sem tudsz a világról. Ami nem is csoda, tekintve, hogy anyud is csak 35 éves, tehát te sem lehetsz egy bölcs, sokat tapasztalat matuzsálem. Szerintem, ha lesz végre egy nő, aki hajlandó észrevenni téged, úgy fogod sutba dobni az elveidet, csak úgy zörög. Nem fog érdekelni, hogy hány pasival volt előtted, hanem hamar új elveket fabrikálsz magadnak, melyek révén erényt tudsz kovácsolni a balfäszságodból.

Hogy a kérdésre válaszoljak, nem SZOKTAM. Egyetlen egyszer voltam, még fiatal koromban, akkor is csak azért, hogy elmondhassam, ezt is kipróbáltam. A testi vágy nem arra való, hogy gyorsan egy prostihoz menjen vele az ember, hanem arra, hogy keressen partnert magának. Nekem 40 éve van partnerem. Néha több is, mint illene. Közel 50 kapcsolatom volt, az egyéjszakásokat meg nem szoktam számon tartani. De ezt csak azért írom le, hogy Roseland Tisztnek kikérjem erről a véleményét.

57F

2016. aug. 14. 09:48
 66/103 anonim ***** válasza:
72%

Azt is elmondom, hogy a feleségem is olyan csaj volt, mielőtt megismert engem, akiről azt szokták mondani, hogy több fäszt fogott, mint kilincset. Ő sem volt megalkuvó típus, mint ahogy én sem. Nem kérdeztem ugyan, de a szavaiból úgy vélem, legalább 8 pasija volt. Ő is a tökéletes párját kereste, mint ahogy én is. Örülök, hogy így történt. VÁLASZTANI csak egy halmazból lehet. Ha egy szűz lány engem választ, az nem választás, hanem beletörődés. Akkor nem azért van velem, mert én vagyok a legjobb, hanem mert engem dobott neki a gép.

A múlt nem életfogytos ítélet, hanem lépcsőfok, melyen keresztül feljebb juthatunk. Fejlődhetünk, tanulhatunk. Általa lettünk olyanok, amilyenek vagyunk. Akik vagyunk.

2016. aug. 14. 10:01
 67/103 anonim ***** válasza:
54%

Roseland Tiszt.

néhány sort visszaolvastam tőled.

Elég érdekes hogy így fikázod a lányokat, ők is emberek, és szerinted semmit sem csinálnak....nem könnyű nekik sem elhiheted, de honnan is tudnád gondolom lánnyal még sosem beszéltél 2 szónál többet, voltam már prostinál is és beszélgettem is velük, nem olyanok mint ahogy a te kis világodban léteznek.

Jó lenne ha végre elkezdenél élni kicsit, és megismerni a világot, esetleg elköltözni anyádtól biztos ő is örülne neki.

Amúgy meg ha sosem voltál minek osztod ennyire az észt hiszen azt sem tudod miről beszélsz.

2016. aug. 14. 11:00
 68/103 anonim ***** válasza:
0%

"Ba*ki, Roseland Tiszt, mire nézed a napot? Már fél tíz is elmúlt, és ma még egy sort se írtál. Pedig korábban 33 válaszban is bizonyítottad a grafomániádat, valamint azt, hogy semmit sem tudsz a világról. Ami nem is csoda, tekintve, hogy anyud is csak 35 éves, tehát te sem lehetsz egy bölcs, sokat tapasztalat matuzsálem. Szerintem, ha lesz végre egy nő, aki hajlandó észrevenni téged, úgy fogod sutba dobni az elveidet, csak úgy zörög. Nem fog érdekelni, hogy hány pasival volt előtted, hanem hamar új elveket fabrikálsz magadnak, melyek révén erényt tudsz kovácsolni a bal*********ból!

65-ös Az anyám 56 éves, nem 35. Ha tudnál szöveget értelmezni, mert nem lennél hozzá hülye, akkor tudnád, hogy én 25 éves vagyok, anyám pedig 35 éve ment férjhez az apámhoz, akihez mindig hűséges volt és hidd el, hogy 25 évesen többet tudok az életről és többet tapasztaltam bizonyos dolgok terén, mint te az 57 éved alatt. Nagyon nem ismersz engem én kis fiú korom óta ragaszkodok az elveimhez és kevés ahhoz a világ legszebb nője is, hogy én az elveimet eldobjam. Szóval soha nem lesznek mások az elveim, tegnap pedig nem grafomániámat bizonyítottam, hanem elmondtam a véleményem és azért írtam sok választ, mert hozzád hasonlóan más f.a.s.z.fejek is belém kötöttek. A lényeg az, hogy egész életemben fontosnak tartom, hogy az elképzeléseimhez, nézeteimhez, elveimhez hű maradjak. A b.a.l.f.a.s.z. meg te vagy, meg egy elvtelen, megalkuvó f.a.s.z. vagy. Én nem változok meg egy nő kedvéért, tudod én bírok parancsolni a farkamnak és a gatyámban tudom tartani a kobrámat és nem fabrikálok magamnak új elveket, mint a hozzád hasonló ösztönlények, akik, ha puncit látnak, akkor már nem is gondolkoznak. Én fontosnak tartom, hogy az elveim szerint éljek a halálomig.

2016. aug. 14. 14:13
 69/103 anonim ***** válasza:
55%
Sose jönnék össze olyan nővel, akinek 2-nél több pasija volt. A másik meg ezt már a 67-esnek mondom, hogy nagyon is tudom, hogy miről beszélek. Az anyámtól nem költözök el, mert ő tényleg úgy szeret engem ahogy vagyok, illetve én szeretnék vele élni még, mert ő az egyetlen ember nekem a világon, aki igazán fontos nekem. A lányokat egy válaszomban se fikáztam, s hidd el, hogy tartalmas életet élek. Mi az, hogy élhetnék egy kicsit? Talán b.a.s.s.z.a.k. én is össze vissza? Én soha nem leszek ilyen, de ettől függetlenül élem az egyébként jónak mondható életemet. Elég sokat tudok az életről, nem kell az észt osztanod. Én nem a lányokat, hanem a k.u.r.v.á.k.a.t. fikáztam, szerintem ők értéktelen emberek. A Becsületes, Tisztelettudó, Tisztességes, Őszinte, Hűséges, Kedves, Empatikus lányokat viszont nagyon Becsülöm és Tisztelem.
2016. aug. 14. 14:24
 70/103 anonim ***** válasza:
93%

Na igen. Az elvek olyanok, mit a fing. Az ember taja, amíg tudja... :-))

Amúgy meg, pajti, én 16 évesen már éjszakai vagonrakásokból tartottam el magam, mert apám meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Én nem anyukám szoknyáján csücsültem 25 évesen, hanem saját családomra kerestem. De azért nyilván igazad van, és többet tudsz az életről, mint én. Sőt, talán azt is meg tudod mondani, hogy mi az élet célja.

Kíváncsian várom.

2016. aug. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!