Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
"Én intelligens. 25 éves fiatalember vagyok"
Öm Abszolút.
Nem is értem miért ereszkedsz le vitatkozni a magunkfajtákkal bizonygatni az intellektusod.
V.a.n. b.a.j. a. f.e.j.e.d.b.e.n.
Én keményen dolgozom, mellette tanulok, izzadok, építem a jövőm. De sosem(!!) nézem le az utcasarkon álló nőtársaimat, inkább sajnálom hogy valami idáig sodorta őket. Nem tudhatod a körülményeket. Kétlem, hogy megkérdezted az illetékes hölgyet, sőt azt is csodálnám ha szóba állna veled, főleg ilyen kultúrát villantasz, mint most itt tetted.
Ó de igen azok a szent és sérthetetlen elvek! Ha neked jó, élj aszerint de semmi jogod más felett pálcát törni!
A neonáci szövegedtől a homlokom ráncolom, már szinte hallom Hitler hangját, ahogy Auswitzba tereli a prostituáltakat. Eszem megáll.
Hadd meséljek valamit, aztán mindenki szűrje le belőle, amit akar.
6-7 éve történt, hogy reggel hét óra tájban a megyeszékhely felé autóztam. Stoppos lány az út szélén, megállok neki. Felveszem, beszélgetünk. A városba igyekszik, állásinterjúra. A busz lényegesen korábban ment, különben is, ha busszal megy, át kell szállnia még egy helyijáratra is. Mindegy. A lényeg az, hogy néhány hét múlva megismétlődött az eset. Akkor egy másik céghez igyekezett állásinterjúra. Aztán még egyszer. Eltelt kb egy hónap, és újra látom az út szélén, de már nem stoppolt, hanem strichelt. Megálltam, beszélgettem vele. Nem akartam tőle semmit, csak kíváncsi voltam, mi van vele. Nos, sehova nem vették fel. Vidéki, és nem akarnak bérletet fizetni. Másképp meg nem tudna bejutni reggelente, csak busszal. Faterja balesetet szenvedett az erdőn, eddig feketén dolgozott, táppénzt nem kap. Az anyja cukros, rokkantnyugdíjas, valami huszonpárezer forintot kap. A kistestvére még iskolás, a téli tüzelőt esélyük sincs megvenni, hiszen még kenyérre sem futja.
Szóval ilyen is van.
Na, jó, csak hogy közelebb kerüljünk a 100-hoz:
Én a magam részéről nem nézem le a prostikat. Lényegében mindenki ugyanúgy forintosítja a testét, mint ők. Van, aki az izmait, van, aki az eszét, vagy a kézügyességét.
És egyáltalán nem tartom könnyű munkának. Az egy dolog, hogy rettentő erős gyomor kell hozzá, hogy naponta tucatnyi ronda, esetleg ápolatlan férfi olyan kívánságát kell teljesítenie, amit az nem kap meg otthon. A nehezebb része viszont szerintem az, hogy ezt a tucatnyi férfit be kell engednie az intim szférájába. Hagynia kell, hogy bemocskolják, pedig azt nem moshatja le, mint a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!