Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
46. "Nem ítélem el aki örömlányhoz megy (mi jogon tenném), de ugyanakkor fenntartom a jogot, hogy, alkalmatlannak nyilvánítsam párkapcsolatra."
Miért nyilvánítod alkalmatlannak párkapcsolatra? Aki nem megy örömlányhoz, az miért lesz alkalmasabb? Nem mondom, hogy annyira jó dolog örömlányhoz menni. De a párkapcsolatra alkalmasság nem hinném, hogy ezen dől el. Az millió más dolgon múlik. Akiknek éppen van párkapcsolata, azok alkalmasak rá? Ezt erősen kétlem, mert annyi válás van, és a párkapcsolatok is felbomlanak. Csak azért, mert összeszedett valakit ki tudja mennyi időre, attól lesz valaki párkapcsolatra alkalmas?
"40-es szerintem a k.u.r.v.á.k. nem szoktak egyetemre járni."
Azért előfordulhat köztük is, hogy így jutnak bevételhez. Sokan sajnos a rossz körülmények miatt döntenek így, sokan nem szívesen vállalják. Sokan a pénzt szeretik.
Egyetemisták tényleg nem túl sokan lehetnek köztük, mert a legtöbbjük egy mondatot nem tud helyesen leírni (úgy meg azért elég nehéz bekerülni egyetemre, főleg bölcsészkarra), "tisztelet" a kivételnek. Szóval a legtöbb tényleg iskolázatlan. És szakmának ez a "foglalkozás" tényleg nem tekinthető. A szakmát ki kell tanulni iskolában, vizsgázni kell belőle, papírt kell róla szerezni. Magasan képzett vizsgabizottság előtt kell bizonyságot tenni, hogy értesz hozzá. Igazad van, hogy nem nevezhető munkának. Lehetnek speciális esetek is, amihez a prostituáltnak is értenie kéne elvileg, na ahhoz általában nem lőnek semmit.
Néhány félreértést szeretnék eloszlatni.
(1) Prostituálthoz teljesen normális, hétköznapi emberek járnak, ezért azért. Nem csak szerencsétlen lúzerek, akiknek nem jut nő. Sőt.
(2) a prostituáltak között teljesen normális lányok is vannak, diplomások és még egyetemisták is szép számmal. A helyesírásuk meg értelemszerűen ennek megfelelő.
A prostik nehéz sorú lányok, vannak nagyon normálisak közöttük. Érző, emberi lények. Nők.
Nem csoda, hogy nem jutott neked nő, hiszen nem tiszteled a nőket.
A prostik nem nehézsorsú lányok, hanem lusták, hogy rendes munkát vállaljanak. Én is szegény, eladósodott családból származom, de én pl. elmegyek közmunkára, ha éppen más nem adódik. Én se járok el. pl. lopni, meg nem verek agyon nyugdíjasokat és veszem el a pénzüket, csak, mert nekem alig van pénzem. A szegénységben is megőrzöm emberi Méltóságom, nem leszek züllött, tolvaj, alkesz, stb. A nőknek se kéne pénzért b.a.s.z.n.i.u.k. meg szopniuk, akkor se, ha nehéz a sorsuk. Lehetne igazi munkájuk is. A k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s. nem munka.
Szerintem meg aki közgazdász és logopédus, meg ügyvéd az eleve nem nehéz sorsú, mert ezek a nők elég jól keresnek és ne mondja már senki, hogy nem azért b.a.s.z.a.t.j.á.k. meg magukat mindig más-más férfiakkal, mert Hűséges, Becsületes nők. Aki k.u.r.v.á.s.k.o.d.i.k. az egy hűtlen, tiszteletre nem méltó p.i.c.s.a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!