Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok prostikh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?

2016. aug. 13. 08:07
 51/103 anonim ***** válasza:

46. "Nem ítélem el aki örömlányhoz megy (mi jogon tenném), de ugyanakkor fenntartom a jogot, hogy, alkalmatlannak nyilvánítsam párkapcsolatra."

Miért nyilvánítod alkalmatlannak párkapcsolatra? Aki nem megy örömlányhoz, az miért lesz alkalmasabb? Nem mondom, hogy annyira jó dolog örömlányhoz menni. De a párkapcsolatra alkalmasság nem hinném, hogy ezen dől el. Az millió más dolgon múlik. Akiknek éppen van párkapcsolata, azok alkalmasak rá? Ezt erősen kétlem, mert annyi válás van, és a párkapcsolatok is felbomlanak. Csak azért, mert összeszedett valakit ki tudja mennyi időre, attól lesz valaki párkapcsolatra alkalmas?

2016. aug. 13. 18:42
 52/103 anonim ***** válasza:

"40-es szerintem a k.u.r.v.á.k. nem szoktak egyetemre járni."

Azért előfordulhat köztük is, hogy így jutnak bevételhez. Sokan sajnos a rossz körülmények miatt döntenek így, sokan nem szívesen vállalják. Sokan a pénzt szeretik.

Egyetemisták tényleg nem túl sokan lehetnek köztük, mert a legtöbbjük egy mondatot nem tud helyesen leírni (úgy meg azért elég nehéz bekerülni egyetemre, főleg bölcsészkarra), "tisztelet" a kivételnek. Szóval a legtöbb tényleg iskolázatlan. És szakmának ez a "foglalkozás" tényleg nem tekinthető. A szakmát ki kell tanulni iskolában, vizsgázni kell belőle, papírt kell róla szerezni. Magasan képzett vizsgabizottság előtt kell bizonyságot tenni, hogy értesz hozzá. Igazad van, hogy nem nevezhető munkának. Lehetnek speciális esetek is, amihez a prostituáltnak is értenie kéne elvileg, na ahhoz általában nem lőnek semmit.

2016. aug. 13. 18:56
 53/103 anonim ***** válasza:
46%

Néhány félreértést szeretnék eloszlatni.

(1) Prostituálthoz teljesen normális, hétköznapi emberek járnak, ezért azért. Nem csak szerencsétlen lúzerek, akiknek nem jut nő. Sőt.

(2) a prostituáltak között teljesen normális lányok is vannak, diplomások és még egyetemisták is szép számmal. A helyesírásuk meg értelemszerűen ennek megfelelő.

2016. aug. 13. 19:40
 54/103 anonim ***** válasza:
55%
53-as én nem tartom lúzernek magamat azért, mert nincs nőm. Szerintem senki se lúzer! Ezt a lúzerező dumát beképzelt, rosszindulatú, szűz férfiakat lenéző f.a.s.z.fej tetvek és hülye, beképzelt, felszínes ribik szokták mondani. Attól, hogy szűz vagyok, mert minden eddig általam megismert nő l.e.s.z.a.r.t.a magasról az én érzéseimet és jó tulajdonságaimat, arról én nem tehetek. Meg mi az, hogy prostikhoz többnyire normális férfiak járnak? Miért szerinted az a férfi nem normális, aki esetleg 30 évesen is szűz? Talán a szüzesség elvesztése és a dugások, orgazmusok száma befolyásolja, hogy ki a normális és ki a zárt osztályra való elmebeteg?
2016. aug. 13. 19:55
 55/103 anonim ***** válasza:
0%
A prostituáltak szerintem nem teljesen normális nők, hanem inkább f.a.s.z.z.a.l. betelni nem akaró, munkakerülő nők, akik ahelyett, hogy elmennének kenyeret árulni a Pékségbe, vagy ahelyett, hogy elmennének árufeltöltőnek vagy bárminek, hogy Tisztességesen jussanak egy kis pénzhez, inkább pucsítanak és pénzért b.a.s.z.n.a.k. A dugás nem szakma, nem munka. A helyzet az, hogy elég szomorú, meg szégyen szerintem, hogy az egyetemre járó fiatal lányok között is van egy csomó k.u.r.v.a.
2016. aug. 13. 20:30
 56/103 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mihez kell a diploma egy prostinak? Talán prostiból majd pszichiáter, vagy közgazdász, esetleg szívsebész, ügyvéd, történész, vagy képviselő nő lesz? Ezt erősen kétlem.
2016. aug. 13. 20:33
 57/103 anonim ***** válasza:

A prostik nehéz sorú lányok, vannak nagyon normálisak közöttük. Érző, emberi lények. Nők.

Nem csoda, hogy nem jutott neked nő, hiszen nem tiszteled a nőket.

2016. aug. 13. 20:34
 58/103 anonim ***** válasza:
Kérdésedre: ismerek logopédus, bölcsész, és több közgazdász prostit is. Azért mert valami a testéből él, még lehet intelligens ember.
2016. aug. 13. 20:36
 59/103 anonim ***** válasza:
0%

A prostik nem nehézsorsú lányok, hanem lusták, hogy rendes munkát vállaljanak. Én is szegény, eladósodott családból származom, de én pl. elmegyek közmunkára, ha éppen más nem adódik. Én se járok el. pl. lopni, meg nem verek agyon nyugdíjasokat és veszem el a pénzüket, csak, mert nekem alig van pénzem. A szegénységben is megőrzöm emberi Méltóságom, nem leszek züllött, tolvaj, alkesz, stb. A nőknek se kéne pénzért b.a.s.z.n.i.u.k. meg szopniuk, akkor se, ha nehéz a sorsuk. Lehetne igazi munkájuk is. A k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s. nem munka.

Szerintem meg aki közgazdász és logopédus, meg ügyvéd az eleve nem nehéz sorsú, mert ezek a nők elég jól keresnek és ne mondja már senki, hogy nem azért b.a.s.z.a.t.j.á.k. meg magukat mindig más-más férfiakkal, mert Hűséges, Becsületes nők. Aki k.u.r.v.á.s.k.o.d.i.k. az egy hűtlen, tiszteletre nem méltó p.i.c.s.a.

2016. aug. 13. 20:47
 60/103 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy él meg ahogy tud. Te mindenesetre ne gyere prostihoz, mert aki ennyire nem tiszteli a nőket az jobb, ha marad a CoD-nál otthon.
2016. aug. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!