Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
Roseland Tiszt
Az üzenet címzettje: Miquel
Az elküldés időpontja: ma 14:15
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
"Azt is elmondom, hogy a feleségem is olyan csaj volt, mielőtt megismert engem, akiről azt szokták mondani, hogy több fäszt fogott, mint kilincset. Ő.."
Az üzenet szövege: Nagy qrva, ha volt előtted 8 pasija. Reagáltam a válaszodra a kérdés alatt.
Ez a te véleményed. A vélemény meg olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a máséra. Engem nem különösebben hat meg, hogy te hogyan vélekedsz. Nagyon régóta boldog házasságban élünk, és ez javarészt annak köszönhető, hogy sem ő, sem én nem ragadtunk le az első langymeleg, semmitérő kapcsolatban, hanem kerestük az igazit.
"Na igen. Az elvek olyanok, mit a fing. Az ember tartja, amíg tudja... :-))
Amúgy meg, pajti, én 16 évesen már éjszakai vagonrakásokból tartottam el magam, mert apám meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Én nem anyukám szoknyáján csücsültem 25 évesen, hanem saját családomra kerestem"
70-es Az elvek nem olyanok, mint a fing. Van aki egy életen át tartja magát az elveihez. Ha a japán szamurájok és a Hitlerhez hűséges német katonák halálukig tudták tartani magukat az elveikhez, akkor én is tartani tudom magam. A te anyád nagy k.u.r.v.a. lehetett, mint a feleséged. Én se az anyám szoknyáján ülök 25 évesen, hanem van amikor dolgozok, van amikor tanfolyamra járok. Az életről bizonyos szempontból tényleg többet tudok, mert az én családomban voltak dolgok, amiket pl. a legtöbb embernek szerencsére soha nem kell tapasztalnia. De ez magánügy, szóval részleteket nem mondok. Akinek igazán fontos amiben hisz, legyen az egy ideológia, egy elv, az az ember egész életében hű marad az elveihez.
"én kis fiú korom óta ragaszkodok az elveimhez "
Szerinted ez erény? Mifelénk a kisfiúk felnőnek, és a kisfiúk homályos, megélhetetlen elveit felülírják az élet törvényei. Amiről te írsz, az nem elvhűség, hanem infantilizmus.
"Én se az anyám szoknyáján ülök 25 évesen, hanem van amikor dolgozok, van amikor tanfolyamra járok."
Hanem hol ülsz? Hidd el, amíg nincs saját háztartásod, saját családod, akikért felelősséggel tartozol, addig csak egy kisfiú vagy, aki tátott szájjal, irigykedve figyeli a felnőttek játékait.
"Egy nagyon bunkó, vad paraszt vagy!"
Rendben. Ez is egy vélemény. Vannak ezen az oldalon páran, akiknek adok a véleményére, de ne haragudj, te nem tartozol közéjük. Egyébként meg nem én kezdtem k.u.r.v.á.z.n.i, szajházni, szétb*szatni magát, meg felsorolni is fáj, amiket a nőkről írtál.
Roseland Tiszt
Most mi az igaz???
Még jó hogy privibe megírtad nekem hogy nem költözöl el anyádtól "mert ő az egyetlen aki szeret....." most meg azt írod hogy elhagyott......
Senkinek nincs baja az életstílusoddal, de akkor ha te ilyen keményen bíráskodsz és leszólsz másokat a munkájuk miatt akkor ne várd el hogy veled kedvesek lesznek.
Akár mit is írsz hidd el hogy lövésed sincs hogy milyen a "lányoknak"akik ezt csinálják, nem csak hanyat fekszenek és kész......de mindegy ezen nem fogunk vitatkozni majd ha lesz tapasztalatod akkor írj ide, mert szerintem 15-nél nem lehetsz több vagy valami kö tusko vagy hogy igy szidod a másikat a választott életvitele miatt....
"én kis fiú korom óta ragaszkodok az elveimhez "
"Szerinted ez erény? Mifelénk a kisfiúk felnőnek, és a kisfiúk homályos, megélhetetlen elveit felülírják az élet törvényei. Amiről te írsz, az nem elvhűség, hanem infantilizmus"
Én is felnőttem és nem az anyám szoknyáján ülök. Szilárd elveim vannak gyerekkorom óta, amelyeket semmilyen törvény nem írhat felül. Én a saját törvényeim szerint élek. Az elveim megélhetőek, én az elveim szerint élek és már 25 éves, önálló férfi vagyok, járok dolgozni, csak még nem költöztem el itthonról, mert egyedül egy albérletet is nehéz fenntartani a mai árak és fizetések sajnos nincsenek egy szinten. Ha keresek nettó 100-at, abból, hogy éljek meg, ha egy városban legalább 100 az albérlet + rezsi? Az elveimhez mindig hű leszek. Az életnek pedig nincs célja. Minden embernek más-más céljai vannak az életben. Én is felnőttem, csak nekem fontosak az elveim és nem dobom el őket, mint a hozzád hasonló, más emberekhez alkalmazkodó birka emberek, akik eggyé válnak a többséggel. Én azon kevesek közé tartozom, akiknek, ha valami igazán számít, akkor az számítani fog egész életemben. A te véleményedre én se adok.
Még jó hogy privibe megírtad nekem hogy nem költözöl el anyádtól "mert ő az egyetlen aki szeret....." most meg azt írod hogy elhagyott......
Ez kinek szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!