Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
Roseland: "nem vagyok vallásos, nem hiszek istenben"
A helyzet az, hogy erkölcsileg már itt megbuktál, mész az utolsó ítéletkor a levesbe. És még csak nem is éltél egy jót. Klassz kilátások.
"A helyzet az, hogy erkölcsileg már itt megbuktál, mész az utolsó ítéletkor a levesbe. És még csak nem is éltél egy jót. Klassz kilátások"
31-es a helyzet az, hogy én nem buktam meg erkölcsileg. Attól, hogy valaki nem hisz valamiben, aminek a létezésére semmilyen bizonyíték nincs, az nem jelenti azt, hogy az illető erkölcstelen. Csupán annyit jelent, hogy nem hiszek mindenféle marhaságokban, kitalált dolgokban. Nem is éltem egy jót? Szerintem nagyon is tartalmas életet élek. Szerinted csak az él egy jót, aki mindenkit megdug és mindenkivel betömeti minden lyukát?
Ha lenne egyáltalán utolsó ítélet, akkor inkább az álszentek, a hűtlenek, a becstelenek, a felszínes, szemétláda, rosszindulatú emberek mennének a levesbe.
De nem lesz utolsó ítélet, mert ez az egész vallás dolog egy nagy baromság. ;)
Most komolyan elmegy valaki prostihoz, mert a barátnője nem csinálja meg a perverz dolgait?
Ennél nagyobb lúzer dolgot régen olvastam
Minek neked egyáltalán barátnő, ha olyan perverz vagy, hogy azokat a dolgokat csak pénzért teszik meg neked?
A prostizásról meg annyit, az megy prostihoz aki rá van szorulva, ezt a prostik is pontosan tudják ( vagy mert nem tud csajozni, olyan ronda vagy idióta vagy mert olyan perverziója van, amit normális nők nem teljesítenek)
Én nem ítélem el azt aki prostihoz megy, mindenki maga döntse el, szüksége van e pénzért szexre vagy sem
23as persze hogy a semmiért nem adnék pénzt senkinek, mert az életben semmi sincs ingyen.
Az hogy valaki csak tartja a markát és nem tesz semmit cserébe azért ne is várjon el semmit.
Meg kel tanulni hogy mindenért meg kell dolgozni. Nem szeeretem az ingyenélőket.
A "támogatom őket" csak kamu szöveg volt mert nagyon viccesnek tűntek a válaszok.
Csak nem értem miért kell ezeket a lányokat így lenézni, a munkám miatt nem sok lehetőségem van hosszú távú kapcsolatra, ezért járok, amúgy meg sokkal rosszabb lányok is vannak, akik csak a pénzre mennek, mikor meglátnak a zsebedben egy nagy köteg külföldi valutát akkor akár az utca közepén is ledobnának a ruháikat....nem egyel találkoztam már.
Aki jár az jár aki nem az nem nem kell fikázni egymást mindenki másképp áll hozzá, el kell fogadni és ennyi.
"persze, hogy a semmiért nem adnék pénzt senkinek"
36-os ebből leszűrtem, hogy nem vagy egy jószívű, másokon önzetlenül segítő ember. Tudod, ha segítünk másokon, akkor azt nem a semmiért tesszük, hanem azért, mert jó érzés más embereken segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!