Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?2016. aug. 13. 08:07
11/103 anonim válasza:
Én nem álmodozok és nem is acsarkodtam. Nem tudom mi volt számodra az acsarkodás abban, amit írtam. Mi addig dugjuk a jobbnál jobb csajokat? XD Ezen is jót nevetek. Szerintem akiket ti dugtok azok nem jobbnál jobb csajok, hanem tiszteletlen, álszent, felszínes, beképzelt, hülye, idióta, hűtlen, szukák. Az relatív, hogy kinek ki a jobbnál jobb csaj. Szerintem egy becsületes, őszinte, tisztelettudó lány átlagos külsővel felér 1000000 jó s.e.g.g.ű. hűtlen, nagy mellű szajhával.
12/103 anonim válasza:
Szerintem nem kell ilyen végletesen gondolkodni. Vannak ilyen csajok meg olyan csajok, kinek ez jut kinek az. Kinek meg egyik sem.
13/103 anonim válasza:
10-es Örülök neki, hogy dugod a büdös k.u.r.v.á.k.a.t. Neked csak azok jutottak. Nekem még van esélyem rendes lányt találni. ;)
14/103 A kérdező kommentje:
Én inkabb elmegyek prostikhoz, mert ha barátnőm van arra ugyanúgy költeni kell és még sok idő meg energia megtartani, meg végighallgatni a hulyeségeit.
2016. aug. 13. 09:25
15/103 anonim válasza:
Tudok uralkodni a vágyaimon és prostihoz ha mások kérnék se mennék részemről csak pénzkidobásnak tartom és a szex az én szememben érzelmek meg egy igazi partner nélkül aligha érne bármit is. Roseland megértem amit irsz de lenézni valakit mert több partnere volt? jesus van egy ilyen mondás Nem számít, hány éves az ember, az számít, hogy mit élt át. Vannak százévesek, akik nem éltek át semmit. Azért lenézni valakit mert őt például a szex érdekli és több élményt akar ezzel kapcsolatban átélni még nem jelenti hogy ezek után később ne tudna komoly kapcsolatot kiépíteni értem én hogy a múltjából lehet megítélni az illetőt de attól hogy egy csajnak 5 vagy 1 partnere volt 25 éves korára nem hiszem hogy az egyik szentnek a másik k.rvának minősíthető egyből.
16/103 A kérdező kommentje:
Azokkal a lányokkal sosem jött össze akik valóban érdekeltek, másokra meg nem pazarlom az időmet.
2016. aug. 13. 09:26
17/103 A kérdező kommentje:
Roseland Tiszt: szíved joga, hogy hogyan élsz, de ne képzeld azt, hogy ettől az életstílustól te több vagy azoknál akik szexelnek és leborul előtted a dalai láma.
2016. aug. 13. 09:36
18/103 anonim válasza:
16-os nem mondtam, hogy szent, akinek kevesebb pasija volt. A szexet szerintem úgy is lehetne nagyon szeretni, ha egy valakivel csináljuk nem pedig 500 emberrel.
19/103 anonim válasza:
Szerintem a k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s. és a k.u.r.v.á.z.á.s. nem életstílus. Én szerintem többet érek az álszent, hűtlen, össze vissza kefélő embereknél. A Dalai Láma nem kell, hogy leboruljon elém, de nekem jobban kéne egy szűz lány, akit még becsülök a tisztasága, érintetlensége miatt, mint egy olyan p.i.c.s.a., akit már 20-an meghágtak izomból kutya pózban.
20/103 anonim válasza:
Felőlem mindenki élhet ahogy akar, de én már gyerekkoromtól kezdve nagyon fontosnak tartom a Becsületet, Őszinteséget, Tiszteletet, Lojalitást. Ez nálam alapnak számít. Én arra törekszem, hogy olyan fegyelmezett, tisztelettudó, hűséges legyek, mint pl. egy japán szamuráj. Számomra fontos, hogy ne térjek el a saját értékrendemtől. Mindenki él, ahogy akar. Én is élem az életemet úgy, ahogy számomra elfogadható. Én nem mondom, hogy szent az a nő, akinek kevesebb partnere volt, ám én becsülendőnek, pozitívumnak tartom, ha valakinek 10 évig volt 1 kapcsolata, mint, ha valaki havonta mással kefélteti magát és hangosabban nyög, mint némelyik sarki k.u.r.v.a. Senkitől se várom el, hogy hozzám hasonlóan élje az életét, de nekem fontos, hogy őszinte legyek, de az is fontos, hogy becsülni, tisztelni tudjak egy nőt. Sok férfit és sok nőt nem tudok tisztelni. Barátkozni is pl. olyanokkal barátkozok, akik megérdemlik a barátságom, akiket tudok tisztelni. De pl. nem barátkozok züllött, nyálas, kötekedő férfiakkal és nem kéne olyan nő, akin átment egy hadseregnyi f.a.s.z. Ezeket az embereket nem tudom tisztelni, mert szerintem nincs bennük semmi, amitől tisztelni tudnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!