Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok prostikh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?

2016. aug. 13. 08:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
19%
40-es Én nem vagyok cicafiú, de a prostik igen is ingyenélők, akik nem dolgoznak meg a pénzükért. A szopás, b.a.s.z.á.s., f.a.s.z. verés, pisi szex, kaki szex, anál szex, ujjazás, öklözés, mély torkozás, lenyelés, fenekelés, stb. nem tekinthető munkának. Van nagyon sok munka a világon, de a k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s. kis cicám nem tartozik közéjük. Attól, hogy te köpsz a tisztességre és ahelyett, hogy keresnél magadnak egy állást, ha munka keresés helyett szopatod, kefélteted, nyalatod magad, akkor te nem dolgozol, hanem megalázod magad és elveszted méltóságodat. Egy k.u.r.v.á.b.a.n. nincs mit tisztelni.
2016. aug. 13. 14:00
 42/103 anonim ***** válasza:
19%

"másrészt a bölcsészeti tanulmányokat is fizetni kell valamiből"

40-es szerintem a k.u.r.v.á.k. nem szoktak egyetemre járni. Bár a k.u.r.v.á.k.a.t. 3 csoportra oszthatjuk:

1. Vannak a prostik!

2. Vannak a tini k.u.r.v.á.k. akik sokszor nem pénzért cserébe, hanem szimplán b.a.s.z.a.t.j.á.k. magukat össze vissza pl. kollégiumban, bulikon a fiúkkal. De szerintem az egyetemre járó tini k.u.r.v.á.k. számára az egyetemet többnyire apuci finanszírozza. Tehát nem dolgoznak meg semmiért.

3. Vannak a házasságban élő, férjüket össze vissza csaló nők, az én szememben ők is k.u.r.v.á.k. akik nagyon szeretik a f.a.s.z.t. és ezért csalják a férjüket, mert egy nem elég nekik, több f.a.s.z.t. akarnak.

2016. aug. 13. 14:09
 43/103 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy átlagos prostiról van szó, aki a testéből akar élni, az nem hiszem, hogy valaha is járt a bölcsészkarra. :D A tini k.u.r.v.á.k. egyetemi tanulmányaira meg többnyire ezen lányok szülei adják a pénzt.
2016. aug. 13. 14:11
 44/103 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem szexelnék azzal, akivel nem járok, pláne nem pénzért olyannal, akit akkor látok életemben először. Ahhoz azért több kell! Bár vannak fétiseim, amiket nem minden nő tud/hajlandó megadni, ezek miatt már felkerestem illetékeseket, de szexuális vagy ahhoz szorosan kapcsolódó tevékenység ott sem volt.
2016. aug. 13. 14:14
 45/103 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a GTA 4-ben és 5-ben k.u.r.v.á.z.t.a.m. sokat. Abban előbb megdugtam, utána megszopattam és halálra szurkáltam, agyonvertem, esetleg Desert Eagle-el tarkón lőttem a prostikat. :D
2016. aug. 13. 15:02
 46/103 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el aki örömlányhoz megy (mi jogon tenném), de ugyanakkor fenntartom a jogot, hogy, alkalmatlannak nyilvánítsam párkapcsolatra.

Egyszerűen nem birom ki szex nélkül attitűd meg vegytiszta hülyeség. Neked a farkad körül forog a világ? Jó 10 év cölibátus utan megérteném, de azért nyávogni, prostihoz szaladni, mert nem jut minden hétre punci?

Számomra NEM egy idegen nőbe való ürítés jelenti a szex, DE nyilván nem az fogja megadni egy nő értékességének a fokát (GTA-s sráccal ellenben), hogy hány ferfivel volt együtt.

Értelemszerűen prostival nem kezdenek.

2016. aug. 13. 16:24
 47/103 anonim ***** válasza:
0%
Az azért elég sokat elárul egy nőről, ha sok férfival megdugatja magát. Az ilyen nők képtelenek egy valaki mellett kitartani, képtelenek a hűségre, nem tudom őket tisztelni. Tehát számomra értéktelenek és aki 10-nél több pasival b.a.s.z.o.t.t. életében, az nekem a prostikhoz hasonlóan k.u.r.v.a. Érdekes, hogy bizonyos nők, mint pl. anyám 35 éve egy férfivel vannak. Az anyám pl. nem k.u.r.v.a. az apámon kívül nem volt más pasival. De már nem is akar senkit azt mondja. Szóval erről ennyit. Nálam még az fér bele, ha egy csajnak volt előttem 1-2 pasija, a 3-4 már csak pont elmegy, akit meg már 15, 25, 50 f.a.s.z. megjárt, azok a nők számomra esélytelenek.
2016. aug. 13. 17:04
 48/103 anonim ***** válasza:
0%
Én pl. a saját feleségemtől is és a lányomtól is elvárnám, hogy tisztességes legyen. Ha lenne feleségem és össze vissza csalna őt is l.e.k.u.r.v.á.z.n.á.m. és beadnám a válópert, de nem engedném, hogy lehúzzon, pénzemről, házról, mindenről. Ha meg lányom lenne és nem sikerülne tisztességesre, hűségesre megnevelnem, akkor, ha össze vissza dugatná magát srácokkal, k.u.r.v.á.s.a.n. öltözködne, meg viselkedne, akkor vele is megszakítanám a kapcsolatot és 18 éves korától nem támogatnám semmilyen formában és nem mutatnám be őt senkinek. Szóval szégyellném a lányom, ha olyan lenne, hogy mindig más fiúval látnám és mindenkit leszopna, meg minden. De remélem nem lesz ilyen lányom soha az életben.
2016. aug. 13. 17:51
 49/103 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk más nők csinálnak amit akarnak, de én azoktól a nőktől akikkel rokonságba kerülök, tőlük elvárom, hogy ne hozzanak rám szégyent. Én anyámnak is mondtam régen, hogy neki se bocsájtanám meg, ha más nőkhöz hasonlóan megcsalná a férjét, az apámat. Persze nem csalta meg, de akkor is mondtam neki egyszer. Ha meg feleségül vennék egy nőt, akkor tőle is elvárnám a hűséget. Ha pedig lenne lányom akkor alapból úgy nevelném, hogy ne legyen olyan, mint a mai tinik 90%-a. Ha meg fiam lenne attól is elvárnám pl. hogy viselkedjen tisztelettudóan, ne legyen drogos, alkesz, stb. Szóval komolyan veszek bizonyos dolgokat.
2016. aug. 13. 17:57
 50/103 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a ribiket, akiket mindenkit fa..szra húz

De azokat a férfiakat sem tudom tisztelni, akiken felül kerekednek az állatias ösztönök, így egy ótvar kur.vát dugnak pénzért csak hogy üríthessenek

2016. aug. 13. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!