Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok prostikh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincs barátnőm ezért rendszeresen járok prostikhoz a rosszlányokról. Egyszerűen nem bírom szex nélkül. Kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e mint én, vagy ti tudtok uralkodni a vágyaitokon?

2016. aug. 13. 08:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
0%

Persze néha szoktam járni, ha épp nem akar valamit a csajom amit szeretnék, na meg mert támogatni kell a rászorulókat, akik prostinak állnak azokat támogatni kell, és nem lenézni, hisz pénzhiány miatt mentek annak.

Csak nálunk otthon kerítenek ekkora feneket a dolognak, hisz külföldön szinte mindenhol elfogadott dolog.

2016. aug. 13. 10:01
 22/103 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem van más megélhetési lehetőség is a k.u.r.v.á.s.k.o.d.á.s.o.n. kívül. Sok nőt kényszerítenek bűnözők és futtatják ezeket a csajokat. Sok nőből meg azért lesz szajha, mert nem akarnak dolgozni, mert könnyebben keresnek sok pénzt a pinájukkal, mint sem, hogy tisztességes úton jussanak pénzhez. Sok nő meg alapjáraton jó nagy k.u.r.v.a., mert nem tudnak betelni a f.a.s.s.z.a.l. Szóval erről ennyit. Én is szegény vagyok, nekem is kevés pénzem van, előfordul, hogy a szüleim pénzelnek, de becsületes maradok, nem megyek el lopni, bankot rabolni és, ha nő lennék, akkor meg nem állnék ki a sarokra önszántamból, max, ha egy strici kényszerítene rá és nem tudnék ellene mit csinálni. De a lényeg, hogy szerintem egy embernek legyen tartása, őrizze meg a méltóságát, ne hagyja megalázni és ne alázza meg magát.
2016. aug. 13. 10:11
 23/103 anonim ***** válasza:
5%

22-es "na meg, mert támogatni kell a rászorulókat"

Én is támogatom a rászorulókat, van bennem együttérzés, empátia. Szoktam pénzt adni hajléktalan embereknek, de adtam már pénzt alapítványnak is rákos gyermekek gyógyulása érdekében. Persze sajnos nem tudtam sokat adni, mert én is szegény vagyok, de ennek ellenére szeretek jótékonykodni. Ha van kicsit több pénzem, akkor adok olyan embereknek, akik rászorulnak az anyagi jellegű támogatásra. Ezen kívül szoktam beszélni depressziós, lelki sérült emberekkel, akikkel tartom a neten a kapcsolatot, meghallgatom a gondjaikat, hogy miért akarnak öngyilkosok lenni és igyekszem őket nyugtatni, felvidítani, lebeszélni az öngyilkosságról. Szóval szeretek lelki sérült emberekkel beszélni és fontosnak tartom, hogy segítsek azon, akin csak tudok. Autista gyerekek között is dolgoztam, őket is nagyon szerettem. Szóval szívesen foglalkozok emberekkel. De szerintem te nem segítesz a prostikon azzal, ha rendesen megtekered őket a farkadon. Az igaz, hogy adsz nekik pénzt, de gondolom úgy nem adnál pénzt egy nőnek, ha szerencsétlen éhezne, de nem akarna veled b.a.s.z.n.i. Az, hogy fizetsz a dugásért még nem egyenlő azzal, hogy valaki segít rászoruló embereken. Szerintem ez nem segítség amit csinálsz, mert nem önzetlenül adsz pénzt másoknak, hanem akkor adsz pénzt egy nőnek, ha cserébe megtesz minden perverz dolgot, amit mondasz neki. Szóval, ha tényleg segíteni akarsz a rászorulókon, akkor azt ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül tegyed.

2016. aug. 13. 10:24
 24/103 anonim ***** válasza:
60%

"Hangosabban nyög, mint némelyik sarki k.u.r.v.a."

Miért baj az ha hangos valaki szex közben? Ettől nem lesz rib_nc!

2016. aug. 13. 10:25
 25/103 anonim ***** válasza:
9%
A prostikon keresztül támogatjuk a bölcsész hallgatók tanulmányait.
2016. aug. 13. 10:25
 26/103 anonim ***** válasza:
11%
25-ös Nem mondtam, hogy valaki a hangos élvezéstől válna k.u.r.v.á.v.á. 26-os Nagyon vicces képzeled magad?
2016. aug. 13. 10:34
 27/103 A kérdező kommentje:
Roseland Tiszt: te miért nem leszel pap amúgy? Ott kiélhetnéd magad, no szex és prédikálhatnál egész nap.
2016. aug. 13. 10:35
 28/103 anonim ***** válasza:
23%

"Roseland Tiszt: te miért nem leszel pap amúgy? Ott kiélhetnéd magad, no szex és prédikálhatnál egész nap"

28-as a helyzet az, hogy nem vagyok vallásos, nem hiszek istenben, se reinkarnációban, se a földönkívüli lényekben, se szellemekben, se démonokban, se mennyországban, se pokolban. Nem akarok örökké egyedül sem élni. Szeretnék olyan barátnőt, akit lehet Becsülni, Tisztelni! Én itt gyk-n se prédikáltam, hanem elmondtam a véleményem mindenről, amiről szerettem volna. Reagáltam a kérdésedre és mások válaszaira. Ez nem prédikáció. Ne parodizálj ki engem, csak, mert nem tudsz egyetérteni velem.

2016. aug. 13. 10:40
 29/103 anonim ***** válasza:
23%
Én se akarok mindig szex nélkül élni. Csak én tudok várni egy tisztességes lányra, nem mártom meg a farkam olyan punciban, amit előttem már 10-en, 20-an, 100-an alaposan szét k.ú.r.t.a.k. :D Minél több férfival dugatja meg magát egy nő, az én szememben annál nagyobb k.u.r.v.a. lesz és minél kevesebben dugtak meg csajt, az a csaj számomra annál értékesebb.
2016. aug. 13. 10:46
 30/103 A kérdező kommentje:
Te nem csak elmondtad a véleményed hanem fellengzős stílusban osztod az észt.
2016. aug. 13. 10:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!