Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok prostikhoz járni?
Persze néha szoktam járni, ha épp nem akar valamit a csajom amit szeretnék, na meg mert támogatni kell a rászorulókat, akik prostinak állnak azokat támogatni kell, és nem lenézni, hisz pénzhiány miatt mentek annak.
Csak nálunk otthon kerítenek ekkora feneket a dolognak, hisz külföldön szinte mindenhol elfogadott dolog.
22-es "na meg, mert támogatni kell a rászorulókat"
Én is támogatom a rászorulókat, van bennem együttérzés, empátia. Szoktam pénzt adni hajléktalan embereknek, de adtam már pénzt alapítványnak is rákos gyermekek gyógyulása érdekében. Persze sajnos nem tudtam sokat adni, mert én is szegény vagyok, de ennek ellenére szeretek jótékonykodni. Ha van kicsit több pénzem, akkor adok olyan embereknek, akik rászorulnak az anyagi jellegű támogatásra. Ezen kívül szoktam beszélni depressziós, lelki sérült emberekkel, akikkel tartom a neten a kapcsolatot, meghallgatom a gondjaikat, hogy miért akarnak öngyilkosok lenni és igyekszem őket nyugtatni, felvidítani, lebeszélni az öngyilkosságról. Szóval szeretek lelki sérült emberekkel beszélni és fontosnak tartom, hogy segítsek azon, akin csak tudok. Autista gyerekek között is dolgoztam, őket is nagyon szerettem. Szóval szívesen foglalkozok emberekkel. De szerintem te nem segítesz a prostikon azzal, ha rendesen megtekered őket a farkadon. Az igaz, hogy adsz nekik pénzt, de gondolom úgy nem adnál pénzt egy nőnek, ha szerencsétlen éhezne, de nem akarna veled b.a.s.z.n.i. Az, hogy fizetsz a dugásért még nem egyenlő azzal, hogy valaki segít rászoruló embereken. Szerintem ez nem segítség amit csinálsz, mert nem önzetlenül adsz pénzt másoknak, hanem akkor adsz pénzt egy nőnek, ha cserébe megtesz minden perverz dolgot, amit mondasz neki. Szóval, ha tényleg segíteni akarsz a rászorulókon, akkor azt ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül tegyed.
"Hangosabban nyög, mint némelyik sarki k.u.r.v.a."
Miért baj az ha hangos valaki szex közben? Ettől nem lesz rib_nc!
"Roseland Tiszt: te miért nem leszel pap amúgy? Ott kiélhetnéd magad, no szex és prédikálhatnál egész nap"
28-as a helyzet az, hogy nem vagyok vallásos, nem hiszek istenben, se reinkarnációban, se a földönkívüli lényekben, se szellemekben, se démonokban, se mennyországban, se pokolban. Nem akarok örökké egyedül sem élni. Szeretnék olyan barátnőt, akit lehet Becsülni, Tisztelni! Én itt gyk-n se prédikáltam, hanem elmondtam a véleményem mindenről, amiről szerettem volna. Reagáltam a kérdésedre és mások válaszaira. Ez nem prédikáció. Ne parodizálj ki engem, csak, mert nem tudsz egyetérteni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!