Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?
Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?
Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D
30/F
Amúgy milyen lányok tetszenek? mármint, ha nem lenne a fogadalmad :)
Lehet ismerek olyat, és ha már nem köt a fogadalom... :)
"Tiszta kíváncsi lettem rád kérdező, komolyan. :D Vagy csak kamuzol, hogy szűz vagy. :P"
Nem kamuzok. Párkapcsolatom se volt soha. Négy lánnyal csókolóztam összesen, ebből kettő nagyon helyes volt, egy helyes és egy helytelen. :) Volt két katasztrófális randim, egy borzasztó, és egy tragikus. Ez minden, amit fel tudok mutatni. :)
Az életben nem vagyok olyan nyílt, mint most, azért lehet. Szerintem még flörtölni is most flörtölök életemben először. :D A lányok inkább választanak unalmasabb, kevésbé megértő, rosszabb külsejű fiúkat, ha azok tudnak szövegelni. Én szövegelni nem tudok, sose tudtam. Nem csak lányoknak nem.
"Amúgy milyen lányok tetszenek? mármint, ha nem lenne a fogadalmad :)"
Nincsen semmi nagy igényem. Fiatal, lányos, mert én is inkább 20-nak nézek ki, mint 30-nak. A szüzességi fogadalom megőrzi az ember fiatalságát. :) Hajszín mindegy egyébként, csak legyen helyes a lány, értelmes, megértő. És ami a legfontosabb: ne szeressen bulizni, társaságba járni. :)
"Lehet ismerek olyat, és ha már nem köt a fogadalom... :)"
A fogadalom az köt még egy darabig biztos. ;)
Azt írod nem tudsz szövegelni. Nekem nem ugy tunik. :)
Csak ezt kellene gyakorlatba atvinni es oda lennenek erted. De hát te tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!