Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiúk, nektek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?

Figyelt kérdés

Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?

Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D

30/F

2016. júl. 8. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/145 A kérdező kommentje:

"A netes ismerkedés zsákbamacska..."

Nyilván nem ott kell eljutni a keze megkéréséig. De ha szimpatikusnak tűnik, és kérsz egy találkozót, akkor veszteni nem vesztesz semmit:

- Ha elutasít, nem beszélsz vele többet, semmi sem történt.

- Ha nem utasít el, de nem jön el a találkozóra, semmi sem történt.

- Ha kiderül, hogy valaki szórakozott veled (azért ezt már írásban ki lehet szúrni általában), és eljön a találkozóra rajtad röhögni, úgysem ismered, semmi sem történt.

- Ha tényleg lány, eljön a találkozóra, de kiderül, hogy nem jön be, semmi sem történt. Többet nem kell találkoznotok, de legalább beszélgetsz vele, legalább ezt is gyakorlod, és lehet, hogy még barátság is kialakul köztetek.

- Ha eljön a találkozóra, bejön a lány, és hülyét csinálsz magadból, többet nem kell találkoznotok, és semmi sem történt.

Persze valamennyi rizikó mindig van, meg hát nem vagyok a bőrödben, te tudod, hogy hogyan jó neked. De szerintem ez járható út. Na, befejeztem a vízprédikálást, borivást. :D

2016. júl. 8. 23:52
 42/145 A kérdező kommentje:

"És a virtuális szex az belefér kérdező? :)"

Érzem, gyengülök, valami gonosz űrszexlány gyengítő sugarakat bocsát ki rám. :D

Két kérdésem van. Mit értesz "virtuális" alatt és "szex" alatt? :D

2016. júl. 8. 23:57
 43/145 anonim ***** válasza:
Írtam is utána, hogy próbáltam már a netes ismerkedést, de a nagy távolság miatt nem lett semmi belőle. :( Nem hiszek a távkapcsolatban, a hölgyemény sem hitt. Aztán...volt olyan is, hogy a nővel vakrandit terveztünk...milyen jó, hogy mégis kértem képet!!! Én sem vagyok egy matyóhímzés, de az a nő egyenesen rusnya volt...
2016. júl. 9. 00:02
 44/145 anonim ***** válasza:
Megtanultam, hogy sosem szabad vakrandiba menni, nem vettem zsákbamacskát. Ha esetleg ismerkednék még, a képcsere lenne szinte a legelső dolog.
2016. júl. 9. 00:04
 45/145 anonim ***** válasza:
A vakrandis volt hamarabb, a nagy távolságos meg utána. Pár mondat után képet cseréltünk.
2016. júl. 9. 00:10
 46/145 anonim ***** válasza:

Ez te vagy kérdező? :)

[link]

2016. júl. 9. 00:19
 47/145 anonim ***** válasza:
Kérdező, én arra gondoltam, hogy itt szoktál esetleg lányokkal erotikus tartalmú üzenetek váltani? :)
2016. júl. 9. 00:20
 48/145 A kérdező kommentje:
Az alsó képen a jobb oldali alak vagyok én. De azért azóta már összeszedtem magam kicsit, több a hajam is, meg gyúrtam kicsit. Rám se ismernél. :D
2016. júl. 9. 00:22
 49/145 A kérdező kommentje:

"Kérdező, én arra gondoltam, hogy itt szoktál esetleg lányokkal erotikus tartalmú üzenetek váltani? :)"

Mi számít erotikus tartalmúnak? Már mondtak olyat nekem, hogy b*aszódj meg, meg én is azt, hogy kabbe! :D

2016. júl. 9. 00:23
 50/145 anonim ***** válasza:

Te vagy az Norbi? :)

[link]

2016. júl. 9. 00:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!