Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiúk, nektek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?

Figyelt kérdés

Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?

Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D

30/F

2016. júl. 8. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 A kérdező kommentje:
Előző válasz 18-asnak ment. 19-esnek üzenem, hogy ha meglepődött, ha nem, én győztem.
2016. júl. 8. 21:29
 22/145 anonim ***** válasza:
Guiness rekordot akarsz tuti. :P :D
2016. júl. 8. 21:37
 23/145 anonim ***** válasza:
Ez elég béna kérdés...tuti valami rondaság lehetsz, de legalább humorod van.
2016. júl. 8. 21:45
 24/145 A kérdező kommentje:

"Guiness rekordot akarsz tuti. :P :D"

Jaj, lebuktam. :D

"Ez elég béna kérdés...tuti valami rondaság lehetsz, de legalább humorod van."

Tudod ezt csak azok mondják, akik irigyek, mert nem érdekes az arcuk. :D

2016. júl. 8. 21:49
 25/145 anonim ***** válasza:

9.! 6-os voltam. Én kifejezetten nem vágyom direkt a szexre bárkivel. Én a kapcsolat többi részére vágyom jobban. Engem elriaszt, ha egy lány egyből szexet akar. Vagy egy olyan lánybarát lenne jó, akivel van ölelkezés, kényeztetjük egymást, stb. De ez is kapcsolatban lenne az igazi.

De nem mondom, hogy ez ennyire jó, mert nagyon hiányzik már az egész. Remélem, most már találok nem sokára megfelelő hölgyet.

2016. júl. 8. 21:55
 26/145 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz érdekes arc, hogy megdugjanak, van puncim és ez pont elég. :D
2016. júl. 8. 21:58
 27/145 A kérdező kommentje:

25: Hasonlóan vagyunk. Csak én nem is akarok szexelni egyáltalán. Na jó, akarok, de nem vágyom rá. Na jó, vágyom rá, de nem szeretnék. Na jó, szeretnék, de a rohadt életbe... :D

Amúgy önmagában is elég szívás, ha az ember szűz, a lényeg az, hogy ne tetézze azzal, hogy ráadásul még elkeseredett szűz is.

2016. júl. 8. 22:02
 28/145 A kérdező kommentje:

"Nem kell ahhoz érdekes arc, hogy megdugjanak, van puncim és ez pont elég. :D"

Jól van, értem én, mire megy ki a játék, de ne hidd, hogy ilyen könnyen megkaphatsz. :D Nem ma kezdtem a szűz-létet! Haha! Fogadalmat tettem, és ahhoz hű vagyok mindhalálig! Holmi szép leány nem fog engem elriasztani küldetésemtől! :D Kivéve, ha hajlandó rá. :DD

2016. júl. 8. 22:06
 29/145 anonim ***** válasza:

Nekem az önbizalomhiányom és a szociális fóbiám a legnagyobb hátráltató tényező.

20/F

2016. júl. 8. 22:18
 30/145 anonim ***** válasza:
De nagyon vágyok már a szeretkezésre, majd' megpusztulok, annyira hiányzik. (29-es voltam)
2016. júl. 8. 22:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!