Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?
Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?
Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D
30/F
És a társkeresőn volt már valami sikered? Mert jó a szöveg :)))
A lányokkal miért nem ment tovább a dolog? Akikkel randiztál
Pedig muszaj megeroltetned magad. Mert egyedul maradsz.
Lepj ki a komfortzonadbol, azonkivul kezdodik csak az elet. :)
"És a társkeresőn volt már valami sikered? Mert jó a szöveg :)))"
Még nem próbáltam soha. De lehet, hogy majd egyszer. Csak félek, hogy szexet is akarhatnak előbb-utóbb. :D
"A lányokkal miért nem ment tovább a dolog? Akikkel randiztál"
A már említett dolog miatt. Zavar és beszédképtelenség. :) Senki se akar egy láthatóan hülyével járni. :D Meg ha az ember zavarban van, akkor túlságosan magára figyel. Ez nem éppen az, amit a lányok várnak. :(
"Pedig muszaj megeroltetned magad. Mert egyedul maradsz."
Egyszer, egy másik helyen és időben még vissza fogok térni erre a kérdésre. ;)
"Lepj ki a komfortzonadbol, azonkivul kezdodik csak az elet. :)"
De azt nem véletlenül hívják komfortzónának, nem? :)
"Most csak teljesen ártatlanul és naivan kérdezem, gondoltál már arra, hogy elmenj egy fizetős lányhoz?"
Aki fizetne nekem a szexért? Hol találok ilyet? :D
"Maszturbálni azért szoktál ugye? :) :D Vagy tiltja a fogadalom?"
Tiszta életet élek. Hova gondolsz? Naná, hogy szoktam. :DDD
"Nem vagy véletlenül enyhén pocakos és 175 cm körül?"
Nem, nincsen pocakom egyáltalán, na jó, amikor ülök, akkor egy picit kidudorodik, de nem vagyok 175 körül, hanem 173,5, úgyhogy... hopp... a francba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!