Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiúk, nektek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?

Figyelt kérdés

Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?

Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D

30/F

2016. júl. 8. 20:24
 121/145 anonim ***** válasza:
Most kivételesen alvásra gondoltam :) de látom te másra :)
2016. júl. 10. 01:23
 122/145 A kérdező kommentje:

Én is alvásra gondoltam. Komolyan. :)

Na jó éjszakát szép leányok, rólatok fogok álmodni, kikötözve. Legalábbis remélem. :DDD

2016. júl. 10. 01:25
 123/145 anonim ***** válasza:
Nem lesz itt szükség kötelekre úgy érzem. :D :) Nagyon ki van ehezve a kerdezo. ;)
2016. júl. 10. 06:35
 124/145 KJUsul ***** válasza:

Te akarsz lenni aki a legtovább bírja? Ez egy marhaság. Én 48F vagyok és szűz, szóval még pár évig gályázhatsz. Nem olyan jó elhiheted. Megőrülök egy nőért, de mégis igényes vagyok sajnos...

Plusz családot szeretnék nem kalandot, kaland nem érdekel egy picit se. Lehet, hogy szűzen halok meg és tök egyedül. Hidd el ku.R-va szar így élni, szinte nem is látok értelmet az egész életben.

2016. júl. 10. 09:55
 125/145 anonim ***** válasza:

48? Nyertél! :O

Feláll még egyáltalán?

Téged mi akadályoz meg abban, hogy ismerkedj vagy elmenj egy hivatásoshoz?

2016. júl. 10. 10:08
 126/145 anonim ***** válasza:
Meddig tart ez a fogadalom?
2016. júl. 10. 10:18
 127/145 A kérdező kommentje:

"Nem lesz itt szükség kötelekre úgy érzem. :D :) Nagyon ki van ehezve a kerdezo. ;)"

Én? Ááá, nem. Az írogatós lányok vannak kiéhezve. :D

"Lehet, hogy szűzen halok meg és tök egyedül. Hidd el ku.R-va szar így élni, szinte nem is látok értelmet az egész életben."

Ez elég elkeseredetten hangzik. Semmi más nincs, amit szívesen csinálsz? Ha egy problémát nem sikerül megoldani, jobb ha az ember félrerakja, mással kezd foglalkozni, aztán ha egy hosszabb idő után újra előveszi, még magától is megoldódik gyakran. De az biztos, hogy nem jó, ha valamit nem tudsz megoldani, de folyton azon gyötröd magad.

Egyébként meg nézz rám. Szerinted én rosszul érzem magam, amiért szűz vagyok? :)

"Meddig tart ez a fogadalom?"

Miért? :)

2016. júl. 10. 10:53
 128/145 KJUsul ***** válasza:

Méghogy fel áll-e? Legalább ne állna.... néha akkor is amikor nagyon nem kéne. :D Viccet félretéve, nagyon szégyenlős vagyok ha nem írni kell. Ha egy lány-nő-csaj cseten azt írja aranyos vagyok, már rákvörös a pofám.... az életben, mondjuk egy kávézóban ezt nemigen díjazzák a lányok. Ha pedig nagyon begerjedek valakire és tetszik a szövege, a gondolkodása, a humora, akkor reszelőssé válik a hangom, mint egy jazz énekesé. Vagy inkább úgy mondanám síri nyöszörgéssé válik a beszédem.

Hát ez van. Fiatal koromban 3-4 órákat aludtam és egész nap melóztam, a kevés szabadidőmet alvással és zenehallgatással töltöttem el, sok csaj tetszett, de mind csak kufircolni akart akkoriban meg úgy gondoltam, az nekem kevés. Egy barom voltam. Később extrém elhíztam (172cm/162 kiló), plusz lerokkantam, elszegényedtem egy retvás faluban laktam, épp most van új állásom Pesten és kezdek végre új életet, talán lesz normális családot alapítani akaró lány-csaj-nő, akinek még kellek és aki nekem is megfelel. Igazából sokszor már feladnám az elveimet is pár remek éjszakáért...

De félek ilyen csökevény mérettel kiröhögnének. Szóval alaposan megvert a sors: szegénység, kövérség, szégyenlősség, mikroméretű pénisz....

Sajnos ilyen is van...

2016. júl. 10. 11:41
 129/145 KJUsul ***** válasza:

Most 115 kiló vagyok és fogyok, éppen belekezdek a gyümölcs kúrámba (2 hónapig csak gyümölcsöt eszem), szóval kezd újraéledni kicsit az önbizalmam és bizakodásom....

De az adottságaim azok olyanok amilyenek.

2016. júl. 10. 11:44
 130/145 KJUsul ***** válasza:
100%
Hivatásoshoz nem megyek, akkor inkább maradjak szűz.
2016. júl. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!