Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?
Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?
Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D
30/F
Hát, lányok, látom mindegyikőtök rosszat kívánt nekem, hogy ne térjek vissza szűzen, meg hasonlók. Én meg akkor bosszúból nektek azt kívánom, hogy egy kicsit legyetek szex nélkül. :P Na de a lényeg, hogy nem keféltem össze-vissza a múlt hetet, mert hát sajn...izé...szerencsére sikerült kitartanom a fogadalom mellett. De már érzem hogy egyre nehezebb lesz, ti is rohamoztok itt, ha kilépek az utcára, tele van csinos lányokkal, ráadásul álmomban meg minden lány csak a gatyát akarja lehúzni rólam, szóval nem tudom meddig bírom még, de hát a férfi attól férfi, hogy kitart a végsőkig. Vagy ameddig tud. :D
"Egyébként ezt a fogadalmat szerintem csak poénból írja, szóval nem kell komolyan venni."
Azt hittem, ez már világos mindenkinek. :)
"Ez is egy a csajozós technikák közül, de nem mindenki tudja jól csinálni."
"A kérdező viszont úgy látom profi benne. Máris bedőltek neki páran..."
He? Én csak kiírtam egy kérdést, aztán ez lett belőle. Nem volt eltervezve, profi sem vagyok, csajozós technikákról meg semmit se tudok, minden lánynak más jön be, úgyhogy annyira nem is hiszek az ilyesmiben. Inkább csak az van, hogy újabban, miután már egy kicsit jobban odafigyelek másokra, rájöttem, hogy kedvelik a lányok, meg úgy általában az emberek, ha kicsit húzod az agyukat, flörtölsz, ilyesmi. Majd talán egy nap az életben is jobban fog működni. Csak attól félek, egy nap túlságosan felhúzok egy lányt, és ha megtudja, hogy szexről szó sem lehet, akkor rám ugrik és széttép, mert hát annál gonoszabb nincs is, mint felhúzva hagyni valakit. :D
És mit csináltál kérdező? :)
Nyaralni voltál?
Amúgy hiányoztál a lányoknak :)
Szerintem már mindenki kötelet vett a barkácsáruházban
Lassan verseny lesz arra,hogy ki fog megrontani téged :)
"És mit csináltál kérdező? :)
Nyaralni voltál?"
Balatonon voltam haverokkal, de ennél többet nem árulhatok el. :)
"Amúgy hiányoztál a lányoknak :)
Szerintem már mindenki kötelet vett a barkácsáruházban"
"Lassan verseny lesz arra,hogy ki fog megrontani téged :)"
Annyira, de annyira, de annyira jól esik olvasni ilyeneket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!