Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiúk, nektek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?

Figyelt kérdés

Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?

Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D

30/F

2016. júl. 8. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/145 anonim ***** válasza:
Az első.
2016. júl. 8. 20:25
 2/145 anonim ***** válasza:
100%

Le vagy maradva, én 34 vagyok :p

Hát először szerelmi csalódások értek, utána olyan nővel kerültem össze, aki nem hajlandó szexelni, de nagyon szeretjük egymást, ezért szakítani se tudunk. kellemetlen helyzet, nincs belőle kiút :(

2016. júl. 8. 20:26
 3/145 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradtam 😏
2016. júl. 8. 20:34
 4/145 anonim ***** válasza:
100%
én 24_ig voltam az de azóta is vannak bajaim.ha egy csaj àtlagos vagy az alatti tudok normàlisan beszélgetni,de ha egy túl jó csaj a közelemben van ,és még szexin is van felöltözve akkor képtelen vagyok felnőttként viselkedni.ez biztos nem teljesen normàlis dolog.persze nem vagyok túl jóképü.
2016. júl. 8. 20:36
 5/145 A kérdező kommentje:

1: Az azért még nem akkora gond. Ha járni tudsz, megoldható :), már ha az utána következő dolgok mennek.

2: Hahh, nekem viszont tartós kapcsolatom se volt még soha, úgyhogy sehol se vagy! :P Mondjuk ha szeretitek egymást, akkor hol a gond?

2016. júl. 8. 20:37
 6/145 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lett volna rá lehetőségem, 22 évesen, de nem éltem vele. Később is lett volna rá lehetőségem, pl. nemrég 37 évesen is, azzal se éltem. De úgyse lett hosszú távú kapcsolat, szóval csak némi kufircolásért nem érte volna meg, hogy aztán már nem is látom többet a lányt. De most már jó lenne komoly kapcsolat. :D
2016. júl. 8. 20:39
 7/145 anonim ***** válasza:
100%
akkor én még egész jól àllok a bénaságommal :D
2016. júl. 8. 20:41
 8/145 A kérdező kommentje:
4: Én teljesen ugyanígy vagyok. Egy átlagos lánnyal el tudok beszélgetni, de egy jó csaj közelében agyhalott leszek. Mint egy vámpír, amikor napfény éri. Na jó, igazából ahogy mondtam, csak azért vagyok még szűz, mert fogadalmat tettem magamnak. :D
2016. júl. 8. 20:43
 9/145 A kérdező kommentje:
6: Na persze, nem hiszek neked, csak azért mondod, mert jobb szűznek akarsz tűnni, mint én. Ezt azonnal felejtsd el! :D De komolyra fordítva a szót, én is komoly kapcsolatra vágyom már inkább. Már úgy komolyra, hogy nem kell a lánynak komolynak lennie, csak szeressük egymást. Csak az a gond, nehéz lesz olyan lányt találni, aki elfogadja a szüzességi fogadalmam. :D
2016. júl. 8. 20:48
 10/145 A kérdező kommentje:

"akkor én még egész jól àllok a bénaságommal :D"

Már mire gondolsz?

2016. júl. 8. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!