Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?
Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?
Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D
30/F
"Áhhh kérdező! Téged le kellene kötözni és megeroszakolni. Szenvedes olvasni. :D"
Ez hízelgő, de akkor meg kéne szegnem a fogadalmam. Csak akkor fog sikerülni, ha jó erős köteled van. :D
Van vastag kotel itthon. :D
De ha ennyire nem akarod akkor nem "kínzunk" meg. ;)
"Van vastag kotel itthon. :D
De ha ennyire nem akarod akkor nem "kínzunk" meg. ;)"
Most csak el akarsz csalogatni hozzátok, hátha elgyengülök egy pillanatra, és akkor ott van kéznél a kötél. Jó úton jársz. ;)
Francba! Lebuktam. :D
De am elvezned. ;) Biztos vagyok benne. Szarnál utana a fogadalmadba. :)
"Szívesen segítek benne. :D majd ráülök a szájára."
Gonoszok vagytok, de ha egyszer elkaptok, akkor nincs menekvés, valahogy kénytelen lennék elviselni a dolgot. :D
"Francba! Lebuktam. :D
De am elvezned. ;) Biztos vagyok benne. Szarnál utana a fogadalmadba. :)"
Én is éppen ettől félek. ;)
Lányok, ha nem titok, mit csináltok, miközben beszélgetünk? Valamiért az a gyanúm, felcsigázódtatok. ;)
"Hááát én szimplán csak jót érzek. :D Még. :)"
És nem szeretnél valami rosszacskát is érezni? ;)
"Ejhaaa valaki nagyon belejött. :)"
Még szép, lekötözésről meg arcraülésről beszéltek nekem, hát már lassan elképzelem az eseményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!