Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiúk, nektek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?

Figyelt kérdés

Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?

Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D

30/F

2016. júl. 8. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 A kérdező kommentje:
29: Szerintem a legtöbben így vagyunk vele. :) Akkor se menne a beszélgetés, ha kettesben lennél a lánnyal?
2016. júl. 8. 22:25
 32/145 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked azon kívűl, hogy fogadalmat tettél, mi gátol benne, hogy kurjál egy jót?
2016. júl. 8. 22:40
 33/145 A kérdező kommentje:

Semmi, csak a fogadalom. Ez egyértelmű, nem? :D

Egyébként, ha komolyan kérdezed, akkor az első kivételével minden: nem tudok mit mondani, zavarban vagyok, félek, hogy elbénázok valamit. És persze valahol belül tartok a kötöttségektől, ami azért különösen ciki, mert pont komoly kapcsolatra vágyom, nem csak egy "kúrás"-ra.

2016. júl. 8. 22:52
 34/145 anonim ***** válasza:
#31 Egy idő után biztosan fel tudnék oldódni. Csak az a gond, hogy egyáltalán nem járok társaságba, nem beszélek lányokkal, nem merem megtenni a kezdőlépést.
2016. júl. 8. 23:20
 35/145 anonim ***** válasza:
Pedig nem harapunk. :P
2016. júl. 8. 23:23
 36/145 A kérdező kommentje:
És ha neten próbálkoznál? Írásban minden könnyebb. Én legalábbis így vagyok vele.
2016. júl. 8. 23:24
 37/145 A kérdező kommentje:

"Pedig nem harapunk. :P"

Dehogynem, fogjátok az ember szívét, kitépitek, és kéjes vigyorral az arcotokon, mélyen a szemébe nézve elkezditek felcsócsálni. :D Tudom én! Mondjuk nekem ez nem volt soha gond, mert csak olyan lányokhoz mentem oda, akik annyira tetszettek kisugárzásilag, viselkedésileg, hogy a legdurvább lekoptatás után se tudtam haragudni rájuk. Nem csoda, hogy szűz vagyok, mi? :D

2016. júl. 8. 23:27
 38/145 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés zsákbamacska...
2016. júl. 8. 23:28
 39/145 anonim ***** válasza:
És a virtuális szex az belefér kérdező? :)
2016. júl. 8. 23:29
 40/145 anonim ***** válasza:
Mondjuk volt olyan, hogy a lány személyiségre és külsőre is megfogott...csak nagyon messze voltunk egymástól. :(
2016. júl. 8. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!