Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, nektek miért nem jött össze eddig?
Nem mertek odamenni a lányokhoz, nem tudtok mit mondani, zavarban vagytok, féltek, hogy elbénáztok valamit, vagy esetleg tartotok a kötöttségektől?
Engem ne kérdezzetek, én csak azért nem voltam még lánnyal, mert én akarok lenni, aki a legtovább bírja. :D
30/F
Semmi, csak a fogadalom. Ez egyértelmű, nem? :D
Egyébként, ha komolyan kérdezed, akkor az első kivételével minden: nem tudok mit mondani, zavarban vagyok, félek, hogy elbénázok valamit. És persze valahol belül tartok a kötöttségektől, ami azért különösen ciki, mert pont komoly kapcsolatra vágyom, nem csak egy "kúrás"-ra.
"Pedig nem harapunk. :P"
Dehogynem, fogjátok az ember szívét, kitépitek, és kéjes vigyorral az arcotokon, mélyen a szemébe nézve elkezditek felcsócsálni. :D Tudom én! Mondjuk nekem ez nem volt soha gond, mert csak olyan lányokhoz mentem oda, akik annyira tetszettek kisugárzásilag, viselkedésileg, hogy a legdurvább lekoptatás után se tudtam haragudni rájuk. Nem csoda, hogy szűz vagyok, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!