Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?
szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?
vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...
Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -
korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok
#62 Addig amíg magasabb vagy a lánynál.
A magasságban is csak az arányok számítanak.
lányom, és fiam is van.
26 éves nő vagyok 165cm
a volt barátom 190cm, szerettem őt nagyon.
a mostani párom 170cm, nem túl magas, ez igaz, de a világ legjobb pasija számomra, vicces, megértő, kis mackós alkat, így imádom ahogy van, egy pasiért sem adnám, és pláne ilyen hülyeség miatt. gyerekünk nincs, de bármikor szülnék neki.
még egy rövid sztori
anyukám 160cm, apukám 170cm, mint írtam én 165cm vagyok és nő, az öcsém 180cm, mint papa. tehát nem feltétlen a szülő magasságát fogja örökölni az a gyerek...
felejtsd el, hogy a cm a fontos, sokkal fontosabb a kisugárzás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!