Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúkat, férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?

vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...

Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -

korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok

2016. márc. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
2016. márc. 29. 01:36
 62/69 anonim ***** válasza:
0%
egyszerűen csak LÚZER vagy nem alacsony!!! 165 cm vok és soha nem volt gondom a csajozással.A lányokat nem érdekli,persze van akit igen de elenyésző!!!!!!!
2016. márc. 29. 01:49
 63/69 anonim ***** válasza:

#62 Addig amíg magasabb vagy a lánynál.

A magasságban is csak az arányok számítanak.

lányom, és fiam is van.

2016. márc. 29. 01:51
 64/69 anonim ***** válasza:
Bocs 38F 170cm feleségem 38N 172cm és ez mára komoly probléma.
2016. márc. 29. 01:52
 65/69 anonim ***** válasza:
te mekkora egy bunkó paraszt vagy!!!
2016. márc. 29. 02:14
 66/69 anonim ***** válasza:
Azért neked sincs okod a panaszra......
2016. márc. 29. 11:55
 67/69 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor is törpe aztán egy országot irányít és van egy raklap kölke is :-)
2016. ápr. 16. 01:57
 68/69 anonim ***** válasza:

26 éves nő vagyok 165cm

a volt barátom 190cm, szerettem őt nagyon.

a mostani párom 170cm, nem túl magas, ez igaz, de a világ legjobb pasija számomra, vicces, megértő, kis mackós alkat, így imádom ahogy van, egy pasiért sem adnám, és pláne ilyen hülyeség miatt. gyerekünk nincs, de bármikor szülnék neki.

még egy rövid sztori

anyukám 160cm, apukám 170cm, mint írtam én 165cm vagyok és nő, az öcsém 180cm, mint papa. tehát nem feltétlen a szülő magasságát fogja örökölni az a gyerek...

felejtsd el, hogy a cm a fontos, sokkal fontosabb a kisugárzás!!!

2018. febr. 9. 01:51
 69/69 anonim ***** válasza:
Olvastam valamikor egy amerikai felmérést a férfiak testmagassága és termékenysége közti kapcsolatról, ahol a termékenységen azt értették, hogy hány gyerekük van. Az akkori 170 cm körüli átlagos testmagasságúak vezettek. Az alacsony termet sokszor a korai nemi érésre vezethető vissza, mert a nemi hormonok gátolják a növekedési hormon elválasztását (agyalapi mirigy). A legtöbb emberi tulajdnság egyébként is sokgénes öröklődésű.
2018. aug. 24. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!