Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanokat kérdeznék, akik 25 + évesen is szüzek. Nem gondoljátok azt, hogy elment mellettetek az élet? Nem lett volna jobb akkor már Papnak vagy Apácának lenni?
Köszi, szoftverfejlesztőként elég jól keresek, miért mentem volna papnak vagy apácának? Attól, hogy nincs barátnőm, ki tudom elégíteni magam... Amúgy de, elcsesztem az életemet, amit bánok, de ez van. Próbálok a jövőre figyelni és nem a múlton keseregni.
25/F
Nem gondolom, hogy elment mellettem az élet. Nem a szüzesség meglétén vagy meg nem létén múlik, hogy élek-e.
Voltak barátnőim. Mindegyikkel megtörténhetett volna bármikor, de érzelem nélkül egyszerűen nem megy nekem. A szex nem egy szimpla dugás. Ehhez 100%-os bizalom kell mindkét fél részéről. Meg az én gondolatom szerint a szex a szerelem kiteljesedése, nem csak szimpla "örömforrás". 26/F
Azért mert valaki nem baszik, nem kell papnak vagy apácának lennie. A szüzesség nem függ össze a vallással.
Már lehetsz úgy is pap, hogy élsz szexuális életet, és szerintem apácáknak is engedélyezett.
Kedves Kérdező!
Érdekes a kérdésed. Te hogy látod a "lemaradottak" helyzetét a mai világban? Milyen megítélés alá eshetnek szerinted?
Valahogy nem hiányzik hogy lekössem magam ,máshoz alkalmazkodni. Persze jó volna egy nő ,de nagyobb a szabadság vágyam. És amúgy is olyannal szeretnék lenni, ahol van érzelem stb.
30F
22 éves leszek idén igaz nem 25 felett vagyok,de szemet szúrt ez a kérdés. Nem gondolom,hogy lekéstem volna bármiről. Olyannal akarok lefeküdni akit szeretek és bízok benne,azt az illetőt még nem találtam meg. Nem tudom mikor találom meg,de engem ez annyira nem idegesít.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!