Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?
szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?
vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...
Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -
korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok
Te hülye vagy, ha azt hiszed a magasságod miatt nem tudsz érvényesülni.
Te inkább már ne szaporodj, és ezt nem a magasságod miatt mondom.
23/F (185)
...
Szerintem közel állsz ahhoz az emberkéhez aki utálja az apját mert ő alacsonyra sikeredett..
Az anya nem játszik közre tényleg...
Ha alacsony az ember akkor ne éljen teljes életet?? Milyen hü*eség ez?
Most ez komoly?
Még ha olyanokat kérdeznél, akiknek a családjában tömegesen fordult elő daganat vagy fogyatékosság, azok mernek e így gyereket vállalni.
Ennyi erővel ne vállaljon gyereket az, akinek egy kicsit eláll a füle, nagy az orra, vastag a szemöldöke stb? Ha csak a szupermodellnek tűnő emberek alapítanának családot kihalna az emberiség.
Én ismerek nem egy, nem két férfit, aki elég alacsony, mégis jól néznek ki és oda vannak értük a nők. Nem hiszem hogy emiatt bárkinek is problémája lenne. Ha neked voltak, akkor valami más is közre játszott...
Nem fogok, ebben biztos lehetsz.
Legszívesebben megtiltanám minden alacsonynak,hogy tovább adja a génjeit.
Te tényleg nem vagy normális. Ha az én édesapám is így gondolkodott volna, nem születtünk volna meg a nővéremmel.
Apám 170-172 centi magas, én meg 182. Szóval csak gratulálni tudok a hülyeségedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!