Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltöttetek el azzal, hogy az örömszerzés módjairól, technikájáról, menetéről ismereteket szerezzetek? Akik kérdeznek, rákeresnek előtte a neten, vagy ezt a biztos forrást használjátok inkább,
Én épp ezért maszturbáltam...
22/L
Irigyeknek: le lehet pontozni, ezek csak számok, nem érdekelnek ;)
Válaszom: A nők azt mondják, nagyon jó velem az ágyban. Előjátéktól a végéig. Én is meg vagyok elégedve magammal. (és mielőtt valaki elítélne, nem, nem használtam ki soha senkit és nem vagyok híve túlzottan a futókalandoknak sem)
Két dolognak tulajdonítom ezt a jó tulajdonságot: egyik az ösztönös, veleszületett rész, ugyanis már a legelső ténykedéseimnél azt mondták jól csinálom és a visszajelzések is ezt mutatták.
Másik, hogy ezzel már párhuzamosan,(kölyökként) de főleg azóta, nagyon sokat foglalkoztam és foglalkozok a szexuális kultúrám fejlesztésével. Olvasok, tájékozódok, tapasztalatot gyűjtök mások elmondásai és véleménye alapján. Szerintem igenis kell ezzel foglalkozni egy férfinek és nőnek is ha valóban kielégítő szexre vágyik, illetve ha azt akar nyújtani a partnerének.
Tanácsolom mindenkinek, hogy tanuljon elméletben is a szexualitásról, higgyétek el ez csak a javatokra válik. :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!