Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha valaki csak úgy spontán leszólítana titeket az utcán, és őszintén megmondaná, hogy nagyon szeretne veled legalább egy kellemes szexuális együttlétet eltölteni, persze bizalmas alapon, kölcsönös örömszerzés gyanánt, hogyan reagálnátok?
Lehetőleg aktuális életkorotokat is tüntessétek fel a válaszaitokban, hogy látszódjon az adott korosztály személete. :)
25 F
Én azt h nem vagyok k. rva. Őket szokás így leszólítani.
Már ne haragudj de egy ilyen közeledési mód nemhogy abszurd de támadó jellegű is, pláne az utcán ami kvázi egy ellenséges terület egy gyenge nőnek.
Én lehet h meg is ijednék és elfutnék vagy hívnám a rendőrséget. Mert ha szociopatákkal találkozom mindig a legrosszabbra gondolok.
Meglepődnék és elutasítanám az ajánlatot. Utána meg még napokig ezen agyalnék és értetlenkednék, hogy "WTF?!".
21/L
Történt már ilyen. Tovább sétálnék szó nélkül, mintha meg sem hallottam volna.
28/N
Minimum elküldeném a k.... a...ba :) Ahogy előttem is írták, nem vagyok k.va.
21L
lol a nők a termtés királynői..
a legtöbb pénzéhes dugásimádó rQbanc.
Semmi aggyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!