Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?
szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?
vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...
Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -
korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok
igen teljesen komolyan gondolom, tudom hogy már nagyon beteg vagyok.
Amúgy minden olyan kérdés az enyém ami úgy kezdődik, hogy 170 cm vagy az alatti férfiakat kérdezném...most beütöttem, én is meglepődtem már mennyi ilyen kérdést írtam ki, és még rengeteg van ami nem így kezdődik...
pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Te beteg vagy.
170 cm vagyok, 2 gyerekem van, és imádnak a nők.
Rólad süt az önbizalomhiány.
Sosem leszel boldog.
És nem a magasságod miatt.
32/F
belém nem neveltek semmit. Magától alakult ki ez nálam, ami nem meglepő, teljesen érthető tünetek ezek...nem lennék én ilyen, ha átlag lennék. Olyan jó életem lenne...
Amúgy itt az oldalon akik alacsonyak, azoknak az apja is alacsony...
Engem az zavar, hogy apámat is zavarta a magassága és ennek ellenére gyereket mert csinálni, holott őneki kellett volna azt a lépést meglépnie,amit én fogok, hogy nem csinálok gyereket.
Nővéremnek állandóan mondja magashoz menjen, meg kérdezi tőle az udvarlód magas ? mert az a lényeg...
Anyám meg...olyan igénytelen volt, hogy rögtön az elsővel gyereket csinált...
Mondtam neki miért nem elégedtél meg a nővéremmel ? Örülni kellett volna, hogy lány lett. Minek kellettem még én ? Anyám meg mondja őneki fiú is kellett...mondtam neki hát most megkaptad a fiúdat...Mondtam neki, hát nem láttad kivel akarsz fiút csinálni ? Nem láttad törpe ? Te is törpe vagy, de még törpével akartál gyereket, fiút ?
Anyám 158 volt, de most már 150-155 között lehet.
Mondtam neki Minimum 180 de inkább 190 cm férfival kellett volna fiút csinálnod, hogy a fiú átlag legyek.
Legalábbis esélye legyen az életre...
apám 168 volt elvileg, most már az is 165 lehet...
20 éve is alacsonynak számított férfinál a 170 cm, hát még most... Ma már szinte a 170 a női átlag...de az biztos hogy 165-170 között.
Ezért a nők nagyon nézzék meg kivel szeretnének gyereket, amit a naív anyám nem nézett...
Ha nem is nevelték, de beléd szuggerálták, pl. amit édesapád a nővérednek mond.
Ez meg nem így működik, hogy átlagolódnak a magasságok. Egyik ismerősöm 187 centi, szülei 165-170 körüliek. Van két testvére (egy nővére és egy öccse), mindketten magasabbak a szülőknél.
A genetika vicces tud lenni. Nálunk édesapám átlagos fizikumú, én viszont az átlagnál erősebb vagyok (és voltam is), pedig nem tettem érte semmit (amolyan paraszti erő vagy hogy nevezzem). Elvileg a nagypapám volt ilyen, az ő génjei "jöttek ki rajtam". Szóval lehet 2 190 centis embernek is 160as gyereke.
Emiatt ne dobd el magadtól egy gyermek boldogságát. Menj szakemberhez, meg fog változni a nézeted és a gyerekedet is ebben a szellem neveled majd és az ég világon semmi baja nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!