Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?
szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?
vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...
Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -
korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok
ha nem lennél 182 cm, akkor te is így gondolkodnál ahogy én.
Mit mondjak, szerencséd volt. Anyukád milyen magas ?
Én meg megtiltanám minden gyenge elméjűnek az internet használatot :D
Én 160 magas nő vagyok, és szeretnék majd gyereket. Soha semmilyen atrocitás nem ért a magasságom miatt, (sőt, sok férfi kifejezetten szereti az alacsony, törékeny lányokat), se a bátyámat, aki nem sokkal magasabb nálam.
Juri Gagarin is nagyon alacsony volt, Bruno Mars és Daniel Radcliffe sincs 170, de Sztálin is kifejezetten pici. Sőt mi több, a világ egyik legszexisebb férfija, Robert Downey Jr. is alig több mint 170 cm.
Attól hogy te szerencsétlen vagy, még nem minden alacsony férfi az.
2-es
vhogy eltaláltad...nem tudom hogy...
apám azt mondta még régebben nővéremnek, hogy magashoz menjen mert akkor a gyereke is magasak lesznek...
most a napokban kérdezte a nővéremet (mert vki udvarol neki) hogy de magas ? mert az a lényeg...
Én ezt meghallottam és kiabáltam vele, hogy te akkor,hogy mertél gyereket csinálni törpén ?
Őt is zavarta, hogy törpe ennek ellenére gyereket mert csinálni mert ez az élet rendje, gyerek kell... Anyám meg az igénytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!