Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúkat, férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?

vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...

Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -

korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok

2016. márc. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
81%
Rossz lehet neked, barátom... :) Voltak kb 170 magas exeim, és végül nem a magasságuk miatt lett vége, ergp egyáltalán nem okozott semmilyen problémát.
2016. márc. 2. 21:58
 12/69 A kérdező kommentje:

ha nem lennél 182 cm, akkor te is így gondolkodnál ahogy én.

Mit mondjak, szerencséd volt. Anyukád milyen magas ?

2016. márc. 2. 21:58
 13/69 anonim ***** válasza:
73%

Én meg megtiltanám minden gyenge elméjűnek az internet használatot :D

Én 160 magas nő vagyok, és szeretnék majd gyereket. Soha semmilyen atrocitás nem ért a magasságom miatt, (sőt, sok férfi kifejezetten szereti az alacsony, törékeny lányokat), se a bátyámat, aki nem sokkal magasabb nálam.

Juri Gagarin is nagyon alacsony volt, Bruno Mars és Daniel Radcliffe sincs 170, de Sztálin is kifejezetten pici. Sőt mi több, a világ egyik legszexisebb férfija, Robert Downey Jr. is alig több mint 170 cm.

Attól hogy te szerencsétlen vagy, még nem minden alacsony férfi az.

2016. márc. 2. 22:00
 14/69 A kérdező kommentje:

2-es

vhogy eltaláltad...nem tudom hogy...

2016. márc. 2. 22:04
 15/69 anonim ***** válasza:
Nagyon negatív a gondolkodásod. A magasság nem minden. Attól még lehetsz nagyon értékes ember, csak az értékes lányokat kell keresned, nem azokat, akik a magasság alapján már azt hiszik, mindent tudnak rólad. Őket nevezik felszínesnek. Mert mi van, ha összejönnek egy 180 cm magassal, de nem jönnek ki jól vele?
2016. márc. 2. 22:09
 16/69 anonim ***** válasza:
Édesanyám pár centivel alacsonyabb édesapámnál. Szerintem sokak fejében megfordult, hogy mi lenne, ha magasabb lennék (nekem is), de nem ez határoz meg egy embert. Van jó pár alacsony barátom és egyiküket sem zavarja, ugyanúgy eljárnak bulizni, csajoznak stb. Egyedül akkor származik hátrányod abból, hogy alacsony vagy, ha nem fogadod el magad és emiatt akadályokat állítasz magad elé.
2016. márc. 2. 22:11
 17/69 anonim ***** válasza:
64%
Az alacsony férfi hátránnyal indul az életben, de azért nem a világ vége.
2016. márc. 2. 22:15
 18/69 anonim ***** válasza:
82%
Csak addig hátrány, amíg el nem fogadja. Kiállással, határozottsággal, humorral le is pipálhatja a magasabbakat könnyedén. :)
2016. márc. 2. 22:20
 19/69 A kérdező kommentje:

apám azt mondta még régebben nővéremnek, hogy magashoz menjen mert akkor a gyereke is magasak lesznek...

most a napokban kérdezte a nővéremet (mert vki udvarol neki) hogy de magas ? mert az a lényeg...

Én ezt meghallottam és kiabáltam vele, hogy te akkor,hogy mertél gyereket csinálni törpén ?

Őt is zavarta, hogy törpe ennek ellenére gyereket mert csinálni mert ez az élet rendje, gyerek kell... Anyám meg az igénytelen...

2016. márc. 2. 22:30
 20/69 anonim ***** válasza:
70%
Kereas fel egy pszichológust, teljesen komolyan mondom mert nagyon durván beteg vagy, ha te ezt mind komolyan gondolod itt.
2016. márc. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!