Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúkat, férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?

vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...

Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -

korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok

2016. márc. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem vagy százas. Fáradt vagyok majd reggel vagy délután kifejtem miért.
2016. márc. 3. 04:21
 32/69 anonim ***** válasza:

Komolyan fordulj ezzel orvoshoz! Ez mar beteges.

A 170 cm miota TORPE? Ha fiu letedre 160 alatt lennel akkor meg azt mondom megertem.

De neha egy alacsonyabb lanynak jobban bejon, hogy nem kell kitorni a nyakat hogy ranezzen vagy hogy megcsokolhassa.

Folosleges ezert a szuleidet szidnod. Mint irtam korabban, nagyszuleinktol orokoljuk az adottsagainkat. Ok magasak? Eleg ha csak az egyik papad vagy mamad az,ne a szuleid nezd. Es apukadnal eleve magasabb vagy, hat az mar valami, nem? :)

2016. márc. 3. 06:26
 33/69 anonim ***** válasza:
165 centis pasival is csinálnék gyereket, ha ő a párom, csak szüleiddel ellentétben megtanítanám, hogy ettől nem kell kriplinek éreznie magát, és nyugodtan lehet önbizalma.... Így a sokadik válaszod után, inkább szüleidet vágnám tarkón hideg ponttyal, hogy nem vették észre, milyen frusztrálttá nevelnek.
2016. márc. 3. 07:37
 34/69 anonim ***** válasza:

180 vagyok. Anyám 150 magas!

Lődd már fejbe magad!

2016. márc. 3. 07:42
 35/69 anonim ***** válasza:
Nálad ezek a hülyeségek alapjáraton megvannak, vagy lendületet veszel hozzá? Hogy lehet ilyesmiket összehordani? Megtiltanád az alacsony férfiaknak,hogy gyereket csináljanak. Meg a többi hülyeség amit összehordtál. A legjobb barátom is 170 körüli,de annak idején suliban az osztályból az egyik legszebb csajjal volt együtt, akkor volt hogy két csajjal smárolt, meg felváltva verték neki a brét este a parkban a padon. Mindezt úgy tudta elérni,hogy van önbizalma, kiállása, de konfliktus helyzeteket is jól tud kezelni. Fogadok neked sem az alacsonyságod miatt nincs senkid, hanem mert mész lehajtott fejjel, remegő, szinte nyöszörgő hangon beszélsz másokkal, főleg a nőkkel, gondolom annyi önbizalmas nincs, mint nyúlnak a sörétessel szemben.
2016. márc. 3. 08:21
 36/69 anonim ***** válasza:
Bírom, hogy itt mindenkinek van egy alacsony, csóró, kisfa***ú ismerőse, Ki a legjobb csajokat szedi fel.
2016. márc. 3. 09:54
 37/69 A kérdező kommentje:

én a nagyszülőktől sem tudtam jó géneket örökölni.

Anyám szülei: anyja nagyon pici, apja átlagos. Anyám az anyjára ütött. Viszont anyám húga az apjára. Így ő jobb génekkel rendelkezik, az is igaz, hogy nagyobb férfival csinált gyereket mint anyám...amúgy fia nálam magasabb.

Szóval ennyit erről anyai ágon...erről a félről megszívtam.

Apám szülei : Apja pici volt, anyja állítólag nem volt annyira kicsi ( nem láttam egyiket se, nem ismertem őket) Apám az apjára ütött, nagyon hasonlít rá. Apám bátyja az nagyobb mint apám, az az anyjára ütött. 2 fia lett. Az egyik elérte az átlagot ami 177-78, a másik megszívta, akkora mint én, de ő kiköpött apám...kinézetre is.

Szóval erről a félről is megszívtam.

2016. márc. 3. 12:59
 38/69 A kérdező kommentje:
Szóval mindkét szülőm az alacsonyabbik szülőre ütött...esélyem se volt.
2016. márc. 3. 13:00
 39/69 anonim ***** válasza:

Gondolom nem mondok újat azzal, higy sikereid legyenek a csajoknál egészséges önértékelés kell. Nem kell szerelmesnek lenned önmagadba de el kell fogadnod magadat mert ha te nem fogod akkor ugyan ki más.

Ráadásul vannak vonzalmi kapcsolók, amikkel sikereket lehet elérni. Ha nem vagy magas, nem baj mert van még pár kapcsoló amit felkapcsolhatsz.

2016. márc. 3. 13:02
 40/69 Mivanveletek? ***** válasza:
Mi van???? Ember,nagyon nagy bajok vannak a toronyban...Az,hogy Te, kitudja milyen magas vagy,nem jelenti azt,hogy a gyermekeid is kicsik lesznek...A legszebb dolog Gyermeket felnevelni,fa......k miatt ne foszd meg magad ettől a csodától...Amúgy mi okozott ekkora traumát,ha már itt tartunk?
2016. márc. 3. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!