Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúkat, férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?

vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...

Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -

korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok

2016. márc. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
apám 168, anyám 156, én 180, tesóm 185
2016. márc. 3. 14:00
 42/69 anonim ***** válasza:

Te mázlista :D

Nálunk forditva van, fater 180 anyam 160valamennyi én meg lettem 175 :D bár öregapáim alacsonyak voltak.

2016. márc. 3. 14:07
 43/69 A kérdező kommentje:

30-as

nem szuggeráltak belém semmit, ez magától jött.

Kiírtam itt egy kérdést, hogy miért nem vittek el szüleim orvoshoz, hormonkezelésre...( nem találom ezt a kérdést, pedig belinkelném ) Általánosba csúfoltak a lányok amiért kicsi vagyok. Akkor még nem érdekelt, mert nem foglalkoztam velük. Emlékszem évnyitókon olyan rossz volt, többiek olyan sokat nőttek én meg semmit, vagy alig.

14-15 évesen voltam 8.-as. Ekkor nőttem utoljára. Középiskolában megcsapott egyből az, hogy milyen alacsony vagyok. Akkor még hittem benne, hogy növök, hisz csak 15 éves voltam. Vártam, hogy férfivá váljak testileg, szerettem volna normális életet, barátnőt. 16 évesen már tudtam, ennyi volt, nem növök semmit sehova. Már csak a csoda segíthet rajtam. Itt kezdődött minden. Évről-évre csak rosszabb lett a helyzetem. Egyetemen többen megkérdezték miért vagyok ennyire kicsi ? cigiztem ? nem, nem cigiztem, én voltam a jó kisfiú. Hátsó bejáratokon mentem be mindig az épületbe, hogy ne találkozzak senkivel... Személyiségem teljesen megváltozott, eltorzult. Harag, utálat van bennem a szüleim felé, főleg apám felé.

Társaságba nem megyek, nem is beszélek senkivel.Ha mégis kell, akkor nem szólalok meg, komoly vagyok, látom, sokan látják rajtam,hogy vmi nem stimmel velem. Van olyan ,hogy 2 hétig ki se mozdulok. Ha kimozdulok, akkor próbálok úgy menni, hogy alig találkozzak emberekkel, és sietek haza,

vagy, ha szembe jön egy magas ember átmegyek másik oldalra, mert szégyellem magam az alacsonyságom miatt és igen lefelé nézek, mindig komoly, szomorú vagyok...még tudnék mesélni, hogy miket csinálok...pl: felszoktam állni egy fokot a lépcsőn és olyankor eszembe jut milyen életem lett...miért nem tudtam én ennyit nőni még ?

Vagy, ha beszélek vkivel próbálok leülni, hogy helyre jöjjek lelkileg...vagy otthon könyvekre állok 7-8 cm-t és sokszor behívom anyámat miért nem tudtam még ennyit nőni ? átlagos lenni ? olyan is van, hogy elkezdek bőgni mint egy kisfiú, hogy miért lett nekem ilyen az életem ? Mit tettem, hogy ezt érdemeltem ? Sajnos, észrevettem a tanulmányaimra is kihatott, hisz állandóan ezen járt az agyam, nem tudtam úgy a feladatomra koncentrálni ahogy kellett volna. Néhány kérdést belinkelek, amiket kiírtam...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

néhány kérdés amit én írtam ki

2016. márc. 3. 14:27
 44/69 A kérdező kommentje:

41-es

de jó neked, szerencsés ember vagy !

2016. márc. 3. 14:31
 45/69 anonim ***** válasza:
164 cm vagyok, semmi negatívumom nem származott belőle. Persze, hogy szeretnék gyereket.
2016. márc. 3. 19:16
 46/69 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni Kérdező. Én is csak ilyen törpe 170cm vagyok. Rengeteg negatív tapasztalatom van emiatt, mind az ismerkedés, mind a munkakeresés terén, főleg vezetői szinten esélyed sincs.. Igen Andersen már régen meghalt, persze, hogy minden alacsony törpének fullos csajai voltak, meg hogy jó házasságban él..

Vissza a topikhoz. Nekem még mellette kis farkam is van, ami pluszban ront a helyzetemen. Kisfarkúként, alacsonyan, dupla genetikai selejt.

A farkam miatt röhögtek már ki nők. (12cm kicsi és 3,5cm vékony).. Belegondolva tényleg nevetségesen kicsi és vékony..

Amúgy a törpék hamarabb halnak, mert nagyobb esélyük rákos vagy érréndszeri betegségekre, mint a magasabb emberek.

2016. márc. 3. 19:53
 47/69 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik a baj, hogy ostorozod magad egy olyan dolog miatt, ami miatt egyáltalán nem kéne. Lépj túl ezen, fogadd el magad és kovácsolj előnyt ebből. Nekem is vannak testi hibáim, amik régen zavartak, de ma már másokkal együtt nevetek rajt vagy én hozok ki belőle poén. Egyik ismerősöm 22 éves kora ellenére kopaszodik. Az elején zavartja, de most már elfogadta és gyakran poénkodik is vele. Sőt, asszem van egy törpe stand up-os srác is, akinek a fellépései erre épülnek, hogy milyen alacsony. Sose lesz teljes életed, ha fejben nem változtatsz. Ha más nem, tényleg menj el szakemberhez! Meglátod, 180 fokos fordulatot vesz az életed, ha végre elfogadod önmagad.
2016. márc. 3. 19:59
 48/69 anonim ***** válasza:
65%
Ha holnap 190 centisen kelnél fel akkor sem tudnál csajozni.
2016. márc. 4. 11:35
 49/69 anonim ***** válasza:

Persze 46-os mert állsinterjún lemérik a farkadat, ezért nem vesznek fel sehová.

A vezetőséghez sincs semmi köze a magasságnak. Bár én egy 170 centis se**gdugót biztos nem vennék komolyan.

2016. márc. 4. 15:09
 50/69 anonim ***** válasza:
62%

Te egy akkora kib.@szott, idióta, önsajnáló és szánalmas kretén vagy, hogy ritka az szellemileg-érzelmileg visszamaradott ember. :D

160 cm vagyok és semmi bajom sincs vele. Ugyan úgy élek, ugyan úgy voltak és vannak kapcsolataim mint minden más embernek. Te egy rosszindulatú, szűk látókörű f.@sz vagy. :D

Menj és akaszd fel magad. :D

2016. márc. 4. 18:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!