Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúkat, férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúkat, férfiakat kérdeznék akik 170 cm vagy az alatti magasságúak. Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

szeretnétek tovább adni fiatoknak ( ha fiú lesz ) a magasságotokat ? ezt a szuper gént ?

vagy úgy vagytok vele, mindegy csak gyerekem legyen, mert ez az élet rendje ? ha lány lesz akkor mák van, ha fiú akkor meg...

Vagy van bennetek annyi önértékelés, és belátás, hogy azt mondjátok - én nem csinálok mert annyit szenvedtem az alacsonyságom miatt, hogy én nem akarom, hogy a fiam is ezt élje át -

korotokat és a pontos magasságotokat is írjátok

2016. márc. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
#50 enniy :)
2016. márc. 4. 18:47
 52/69 A kérdező kommentje:

48-as

de ! egycsapásra megváltozna minden.

Ma pl: el kellett mennem vhova, anyám is jött. Ahova mentünk fiuk/férfiak között én voltam a legkisebb, min. fél fejekkel voltak magasabbak nálam. Mindegyik !

Egyből, egy csapásra elborult előttem minden és ott helyben agyonlőttem volna magam. Amúgy ezért se mozdulok ki, hogy ne szembesüljek azzal ,hogy olyan alacsony vagyok...amúgy is otthon egész nap ezen jár az agyam, nem még, hogy lássam...szóval ránéztem anyámra és a 150-155 cm közötti magasságával...egyből bevillant, miért nem 190 cm-es férfival csinált ez gyereket ?

50-es

ezt a kérdést is én tettem fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7..

amúgy már rég megtettem volna, több mint 10 éve csak félek a fájdalomtól.

2016. márc. 4. 21:47
 53/69 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem vagy normális. :D

Még jó hogy nem vagyok olyan szánalmas, mint te. :D

Ennyire buta ember nagyon ritka. Mutogatni kéne téged. Én addig boldogan és normálisan élek a 160 cm-emmel. :D

2016. márc. 4. 22:10
 54/69 anonim ***** válasza:

"szóval ránéztem anyámra és a 150-155 cm közötti magasságával...egyből bevillant, miért nem 190 cm-es férfival csinált ez gyereket ?"

És mi a garancia, hogy nem anyádra ütsz? Vagy a kettő között és akkor is 170 centis leszel?

Aut is leírtam már párszor, hogy majdem 2 m vagyok de pusztán ezért az egy tényérz még nem vágják hanyatt magukat a csajok. Mintahogy nagyon som 170 centis faszinak is van nő mert tisztában vannak a vonzalmu kapcsolókkal, amikről írtam. Csak te egy kifogás gyártó önsajnáltató vesztes vagy, aki otthon mereszti a se***ét és a faterját okolja aki eltartja a lusta hálátlan pofáját. Szégyelld magad. És igen ha holnap 200 centi lennél, akkor jönne az, higy te nem vagy sza***rá gyúrva, kicsi a fa***od, csúnya vagy, csóró vagy, nincs diplomád, nincs kocsid, nincs elég lájkod a Facebookon stb.

Te egy beteg ember vagy. És ezt nem sértésből mondom.

2016. márc. 4. 22:30
 55/69 anonim ***** válasza:

Tudod Kérdező. Sok itt a nagy megmondó ember, hogy biztos beteg vagy, meg HA ő 170cm lenne akkor 100 nője lenne.. Igen akkor Te is azzal a helyzettel szembesüénél, mint ő vagyis a nők 99%-nál labdába sem rúghatsz, még a 155cm-eseknél sem, mivel azoknál is bejátszik a kisebbség érzet miatti komplexus ezért kompenzálnak magas férfiakkal. Diplomád van, kit érdekel ha kicsi vagy főleg a multiknál divat ez, hogy hiába vagy jó szakember, tapasztalattal, emberséggel mégis a 190cm-et választják a 170cm helyett, etc.. Lehet itt ezernyi példát hozni. Nem hiába alakultak ki ezek a komplexusok, okai vannak.

A kérdezőnek annyit mondanék, hogy foglald el magad valamivel, pl nyelvtanulás, programozás, stb amihez kedved van. Én is a hasonló cipőben járok a 170cm-el meg még mellette egyéb külső hibáimmal. Az élet IS a kereslet kínálatról szól, és alacsony férfiakra NINCS igény a nőknél.

2016. márc. 5. 15:54
 56/69 anonim ***** válasza:

Nincs igény???

170 cm magas vagyok. Életem során több, mint 40 nővel feküdtem le. Köztük nem egy igen-igen csinos volt, modell, stb.

A munkahelyemen vezető beosztásban dolgozok. Alám van beosztva közvetlen majd 40 ember. És tisztelnek, a tudásom, a szakértelmem miatt.

És hangsúlyozom, 170 cm vagyok.

Sosem éreztem hátrányát.

2016. márc. 5. 16:12
 57/69 anonim ***** válasza:

Akkor miért van sok alacsony faszinak nője?

Gondolom erre is van valami csúcs elméleted.

2016. márc. 5. 16:38
 58/69 anonim ***** válasza:
ma 16:38 A fővárosban élek. Leírtam a szubjektív véleményem, amit eddig tapasztaltam..
2016. márc. 5. 17:11
 59/69 anonim ***** válasza:
Pont a 2 milliós főváros alapján szűrted le. Nem egy kis falu alapján.
2016. márc. 5. 17:33
 60/69 anonim ***** válasza:

"Amúgy a törpék hamarabb halnak, mert nagyobb esélyük rákos vagy érréndszeri betegségekre, mint a magasabb emberek."

Pont fordítva.

2016. márc. 6. 04:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!