Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?
Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?nov. 15. 07:54
71/81 A kérdező kommentje:
69 mihez vagyok hülye? Normálian megmondom hogy ezt nem szeretem. Minden áron legyen agresszív a nő? Nem is értem.
nov. 15. 17:10
72/81 anonim válasza:
Szerintem már a földön rúgkapál is 😂
73/81 A kérdező kommentje:
72-es gratula a neveltetésedhez. Apád biztos úgy beszélt anyáddal ahogy akart. Sajnálom hogy abban nőttél fel.
nov. 15. 17:14
74/81 A kérdező kommentje:
A megnyilvánulásod mindent elárul.
nov. 15. 17:28
75/81 anonim válasza:
Ez az egyik lehetséges megoldás, de a kérdező szerintem nem erre gondolt.
Kérdező!
Szerintem itt az a baj, hogy itt is a férfiaktól várod a megoldást. Ez most sajnos nem fog összejönni. Az itteniek ennyire nem okosak, az ottaniakat meg inkább hagyjuk is.
Itt sajnos neked kell okosnak lenni. Nem "megvédeni" magad, mert akkor mindenki kiröhög: itt is, meg ott is.
Itt bizony valami megoldást ki kell találnod. NEKED kell kitalálni, és utána NEKED is kell megcsinálnod.
Sajnos ez van.
76/81 A kérdező kommentje:
75 tidzteltetem anyádat, okos gyereket nevelt, jó példát látott.
nov. 15. 21:12
77/81 anonim válasza:
Nagyon kedves tőled, bár nem értem anyukámnak mi köze a kérdésedhez 🤔.
Legalább kézimunkázhatnál a barátaidnak akik ugratnak. Ne légy undok!
78/81 A kérdező kommentje:
78 nagyon infantilis vagy.
nov. 15. 22:40
79/81 anonim válasza:
Na most aztán le vagyok sújtva.
Nem is tudom mi deríthetne jobb kedvre.. Várj, azt hiszem van egy ötletem 😆
80/81 anonim válasza:
Megszakítanám a kapcsolatot ha ilyen formában zavarna és nem értenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!