Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fogják fel a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?

Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?
nov. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:

Nyilván a kollégái is megérik a pénzüket. Nincsenek csodák.

De a kérdező ultra ciki. Ráadásul ilyen helyzetben magát kéne megnevelnie, mert ő nem boldogul a helyzettel, és az összes kollégáját nem tudja megnevelni, meg nem is ez a dolga.

nov. 15. 10:48
 52/81 anonim ***** válasza:
62%
#15 Igen kérdező, nekem ez humor, és most lehet nagy újdonságot mondok, mert ennyire nem vagy képben emberi ismeret terén, de nagyon sokan vannak, akiknek ez humor. Úgy beszélsz, mint egy újszülött, aki csodálkozva néz a világra, hogy jéé ilyen is van?!
nov. 15. 11:29
 53/81 anonim ***** válasza:
vagyis #19
nov. 15. 11:29
 54/81 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként az ilyen nőknek, mint te kérdező, sokkal jobb nyomni ezeket a poénokat, mert tudjuk, hogy utálják őket.
nov. 15. 11:33
 55/81 anonim ***** válasza:
62%
A kérdező jó esetben egy troll, rossz esetben egy beképzelt drámakirálynő, akitől engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán hozzászólhass. Ha ez utóbbi, akkor sajnálok minden élő organizmust aki kapcsolatba kerül vele.
nov. 15. 12:13
 56/81 A kérdező kommentje:
Drámakirálynő. Az aki kiàll önmagáért. Jól van.
nov. 15. 12:28
 57/81 anonim ***** válasza:

Elmondhatnád végre, hogyan álltál ki magadért.

Egyelőre a hisztit látjuk.

nov. 15. 12:29
 58/81 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a baj, higy kiállsz magadért hanem, hogy hülyeségen problémazol
nov. 15. 12:30
 59/81 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt a kiállásozást :D
nov. 15. 13:46
 60/81 A kérdező kommentje:
Elmondtam hogyan álltam ki magamért!
nov. 15. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!