Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fogják fel a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?

Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?
nov. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 menta34 ***** válasza:
60%
Mond neki, hogy... "ha nem jutsz nőhöz oldd meg magadnak, de engem kímélj meg a szexuális nyűgjeidtől és utalgatásaidtól mert se nem vicces se nem érdekel. köszi." :)
nov. 15. 09:00
 32/81 A kérdező kommentje:
30-as leépítem az ilyen fajta embereket, de nem veszik a lapot. Mondom azt sem, hogy megmondom nekem ezek nem poénok. Nem tudom mi történik bizonyos férfiakkal, hogy ennyire annyira nincs bennük öntudat, hogy érzékeljèk az adott nőt, hogy nem vevő az ilyesmikre.
nov. 15. 09:01
 33/81 A kérdező kommentje:
31 hiàba mondod! Vannak olyan férfiak akik gyerek szinten léteznek szellemileg.
nov. 15. 09:02
 34/81 anonim ***** válasza:
76%

Érthető, hogy van akinek nem tetszik.

De akkor nem megyek olyan társaságba akikkel nem érzem jól magam. Ez ennyi.

A legjobb barátokkal fiúk/lányok nalunk6is simán az ilyen poénok. De pl kollégakkal zavarna. Ez társaság függő is.

33 L

nov. 15. 09:02
 35/81 menta34 ***** válasza:

Kérdező. Az is simán lehet, hogy már rémesen vicces ahgoy viselkedsz, mennyire nem bírod és idegesít... Ha már mondtad hogy nem, akkor engedd el a témát, ne reagáld le, tegyél úgy mintha nem lett volna, meg fogják unni.

És tudom, hogy ettől nem fogsz nyerni, és kvázi tűrnöd kell a zaklatást, de hidd el, nincs nyertes, ha nem tudod elkerülni az embert akkor jobban jársz ha leszarod akármilyen patáliát csapsz se lesz neked jobb.

nov. 15. 09:05
 36/81 A kérdező kommentje:
Mi az hogy tűrni a zaklatást? Normális vagy te? Már ne haragudj! És hiába irtam hogy hiába mondom! Primitiv ferfiak nem ertik!
nov. 15. 09:08
 37/81 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem tűröm. Nem tűnt fel? És akkor még én vagyok a mimóza, mert van önbecsülesem és öntiszteletem.
nov. 15. 09:09
 38/81 anonim ***** válasza:
76%

Zaklatás!

Azért a szexuális jellegű poénok messze állnak a zaklatástól.

Értem, hogy neked nem tetszik .

De ezeknek sok esetben nem a nyomulás vagy bármi szexuális tett elérése a célja egyszerűen nekik ez a humor. Van akinek a fekete humor jön be van akinek a faviccek van akinek a rasszista poénok van akinek a szexuális poénok. De ezek akkor is csak poénok.

Itt a lényeg, hogy nekik ez vicces neked nem. De miattad nem fognak megváltozni. Ennyi.

Továbbra is azt mondom, hogy nem megyek olyan társaságba ahol nem érzem jól magam...

33 L

nov. 15. 09:12
 39/81 A kérdező kommentje:
38-as egyértelműen megírtam fentebb hogy leépítem az ilyen embereket, és ők sértődnek be.
nov. 15. 09:15
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

Ha leépíted őket, akkor miért érdekel, hogy besértődik vagy nem? Az már legyen az ő baja, higy besértődik részedről úgyis le van építve...

Téged ők zavarnak.. őket te.. ez úgyis szubjektív..

Ha leépíted őket akkor ne foglalkozz velük tovább, higy mit gondol vagy sértődik-e.

33 L

nov. 15. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!