Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fogják fel a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?

Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?
nov. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy ez a nő a #11-et fel se fogta.

Buta, mint a sötét éjszaka.

Őt csak a megfelelő férfi szólíthatja meg, és már elsőre is úgy kell szólnia, ahogy ő éppen vágyik rá. Jóstehetség és gondolatolvasás is kell ide.

És persze mindig neki van igaza.

nov. 15. 08:39
 22/81 A kérdező kommentje:
11-es nem válaszolt a kérdéseimre, de nyilván én vagyok a buta. Jól van.
nov. 15. 08:41
 23/81 A kérdező kommentje:
Ki beszélt gondolatolvasásról? Mit nem lehet érteni hogy csak azzal szexelek akit szeretek? Akit szeretek azzal pedig párkapcsolatban vagyok. Oh de nyilván most is én vagyok a sötét. 🙈
nov. 15. 08:42
 24/81 anonim ***** válasza:

Persze.

Mert hogy is kerülsz kapcsolatba vele?

Gondolatolvasással?

nov. 15. 08:44
 25/81 anonim ***** válasza:
68%
Mert miket mondanak? Ird le. Konkrétan kimondják hogy de megdugnálak, vagy mit?
nov. 15. 08:45
 26/81 anonim ***** válasza:
79%

Gáz vagy 😂

Fogalom zavar szövegértelmezési készség hiánya és áldozatnak állítod be magad miközben önszántadból ülsz a szarbab.

Az ilyeneken felesleges segíteni. Költözz ki remetének akkor senki se fog belegázolni a kis mimoza lelkedbe 🤣

nov. 15. 08:48
 27/81 A kérdező kommentje:
24 ne haragdj de baromira nem érted! Milyen gondolatolvasásról beszélsz? 2 ember kölcsönösen kialakít egy párkapcsolatot! Komolyan nem értem, óvodás szintre kell menni?
nov. 15. 08:48
 28/81 A kérdező kommentje:
26 hol van mimózaság? Az, hogy nőként szexuális tartalmú célzásokat, "poénokat" kapok, amikre egyértelműen nem vagyok vevő, a személyiségem sem az a komolytalan nő, és tárgyiasítva érzem magam a kéretlen szexuális utalások miatt az mimózaság? Ugye kicsit sem az a gáz, hogy bizonyos férfiak ilyesmit megengednek maguknak egy nővel szemben?
nov. 15. 08:50
 29/81 A kérdező kommentje:
25 már írtam egy példát de akkor ujra? Az illetőt (akivel soha nem volt női-ff kapcsolatom, nem is akarok tőle, ezt tudja mert megmondtam neki) megkérdeztem bent vagy már? (A munkahelyén, hogy beért-e, nem késett-e el.) Válasz: tövig.
nov. 15. 08:52
 30/81 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szexuális jellegű poén. Nem nyomulás, nem utalás.

Érthető, hogy neked nem jön be.

De akkor minek vagy olyan társaságban akikkel ennyire különböző vag akikkel nem érzed jól magad?

33 L

nov. 15. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!