Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők azt reklámoznák felnőtt oldalakon, hogy odáig vannak a kéretlen farokképekért akkor több ilyent kapnának?
Lehet személyes tapasztalatokat is írni, hogy mennyire fog ez vissza téged ha épp mutogatni akarod a kis századosod hogy tudod, hogy a legtöbb nő erre nem fog jól reagálni.
(engem személy szerint kicsit izgat is az ha ezen valaki felháborodik és más pasiktól is hallottam már ilyent)
Nálam egyszerű a képlet. Ha egy pasi bármilyen oldalon képet küld, sosem nyitom meg.
Egy időben naivan rákattintottam ezekre, de amikor már a sokadik phasz bámult rám a kijelzőről, leálltam ezzel a kislányos kattintgatással, és biztos ami biztos alapon semmit sem nyitok meg.
Aztán azt küld mindenki, amit akar.
ma 15:00
Jó de így akkor tud ez benned olyan komoly lelki törést okozni, hogy kaptál egy linket amire nem vagy kíváncsi és meg se nyitod?
Mert én azt tapasztalom, hogy így nyilvánosan szeretnek ezért hőbörögni egyes nők, közben meg privátban nem feltétlen ez a hozzáállásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!