Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fogják fel a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?

Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?
nov. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 menta34 ***** válasza:
60%
Feladtam. Reménytelen eset.
nov. 15. 09:20
 42/81 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozom velük, de rám nyomaszolják a sértettségüket és nem értik hogy nem kérek belőlük.

41: ha a te női családtagodnak, húgodnak, vagy anyádnak vagy barátnődnek tennének akaratuk ellenére szexuális utalásokat, poénokat, akkor ilyen lazán vennéd, vagy az már felháboritana?

nov. 15. 09:22
 43/81 Versenyzővagyok ***** válasza:

Írtam neki...hogy mi férfiak azért máshogy működünk :)

De nem is válaszolt..

nov. 15. 09:24
 44/81 anonim ***** válasza:
76%

A szexuális poénok akkor sem haborítanának fel.

De attól függ mi a cél a szexuális poénok azok poénok.

A megdugnálak utalások azok már zavarnánaknezeket szét kell választani.

33 L

nov. 15. 09:25
 45/81 A kérdező kommentje:
Nem írtál semmit sem nekem. A másként működés alatt mit értesz? Nincs tisztelet, hanem feljogosítottság van a nő felé, hogy egy nővel szemben minden megengedett? Baromság a másként működés. Vannak férfiak akik nem primitívek. Neveltetés kérdése szerintem.
nov. 15. 09:26
 46/81 A kérdező kommentje:
44 rendben, de ha a női családtagod nem kerne az ikyen poénokból és kapná őket? Azt hiszem a lényeget nem akarod megérteni.
nov. 15. 09:27
 47/81 anonim ***** válasza:
61%

"2 ember kölcsönösen kialakít egy párkapcsolatot!"

BINGO!

És... szerinted ez hogyan fog kezdődni?

TE odamész, és megszólítod a férfit?

VAGY pedig neki kell kezdeményeznie?

nov. 15. 09:30
 48/81 anonim ***** válasza:
76%

Te sem akarod megérteni a lényeget!

Azt látom, hogy nem tudjuk egymást meggyőzni, de ez van.

Én pl a halottcsecsemős vicceket nem szeretem és zavar... De van amikor kapom ezeket mert a többiek szeretik...

nov. 15. 09:30
 49/81 anonim ***** válasza:
75%
Jaj 5 oldalas lett ebbol a semmi kerdesbol. Tipikus provokativ, troll kerdes. Ahelyett hogy a kerdezo azokkal az emberekkel targyalna meg, ahelyett itt veszekszik idegenekkel. XD
nov. 15. 09:39
 50/81 anonim ***** válasza:
62%

Mi irodán dolgozunk, munkatársaim többsége nő, és nálunk is mennek az ilyen poénok oda-vissza. De mi max nevetünk rajta.

De ha te ezt nem szereted akkor meg kellene érteniük.

Nyilván így nehéz belelátni, hogy milyen célzattal teszik komolyan akarnak valamit vagy tényleg csak poénkodnak és te veszed túl komolyan.

Viszont ha rám szólna valaki, hogy fejezzem be én biztos, hogy megérteném és nem mondanák többet ilyeneket.

nov. 15. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!