Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fogják fel a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?

Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?
nov. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:

Vagyis hisztiztél.

Hát ez nem sok. Köszönhetően a sok kedves nőtársadnak, a nőknél ez sokszor azt jelenti, hogy "teperj csak még, egyelőre még nem mondok igent".

nov. 15. 14:50
 62/81 A kérdező kommentje:
61 abban igazad van, hogy azokról a nőtársaimról, akik buta tyúk módján röhögnek is az ikyeneken, azokról megvan a vélemènyem. Abban viszont nincs igazad hogy hisztitek! Nem egy szexuális tárgy vagyok.
nov. 15. 16:36
 63/81 anonim ***** válasza:

De nem sokat írtál arról, hogyan akartad leszerelni őket.

Erre írtam, hogy idáig csak a hiszti látszik a részedről. Biztos csináltál mást is, de azt még nem osztottad meg velünk.

nov. 15. 16:39
 64/81 A kérdező kommentje:
Nem hiszti! Normálisan közlöm, hogy engem ez zavar, taszít, nem vicces. Vagy szerinted mit kéne tenni? Pofán verni z ilyeneket?
nov. 15. 16:49
 65/81 anonim ***** válasza:
Van még egy halom opció. Fapofával végignézni rajta és mással társalogni tovább, ital az ölébe vagy mondjuk fogod magad és lelépsz. Hiszti királynő. Nem csoda hogy rádszállnak ha poénra vehetnek
nov. 15. 16:55
 66/81 A kérdező kommentje:
Nem hiszti ez! Ha az ilyeneken átnézel, semmit nem érsz el, mert nem veszik a lapot. Megismétlik. Azt hiszik nem hallottad. Egyenesen megmondom hogy nekem ez nem jön be, taszító.
nov. 15. 17:02
 67/81 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem vehetnek poénra. Nem tűnt fel?
nov. 15. 17:02
 68/81 anonim ***** válasza:

Tudod, 2 millió év alatt elég sokat változtunk.

A csimpánzoknál a nőstény hátsója megnő, kivörösödik és erős szagot áraszt, amikor kész a szexre. Ez elég egyértelmű jel a hímeknek. Ha ez nincs, nem is próbálkoznak.

Az embernél rejtett ovuláció van. Azért, hogy a férfi akkor se hagyja ott a nőt, amikor az éppen nem termékeny. De emiatt a férfiak dolga sokkal nehezebb lett, mert nem tudják, hogy mikor közeledhetnek.

Ezért aztán más módszerek alakultak ki - amelyek vagy működnek, vagy nem. Sajnos sok nőnél nem egyértelműek a szándékai, és próbára teszik a férfiakat. Ezért aztán a visszautasítás az nem mindig az.

Ezt pedig a nők csinálták, és nem a férfiak! A férfi erre csak annyit tehet, hogy újra próbálkozik. Ha nem tenné, akkor ő is, és a nő is rosszul járhatna, ezt kellene megértened.

Neked meg azt kellene csinálni, amit mondtak: egyértelmű szavak, illetve kerülni azokat a helyzeteket, ahol probléma lehet.

nov. 15. 17:05
 69/81 anonim ***** válasza:
Már itt is mindenki poénra vesz nem tűnt fel? Ha ezt csinálod máshol is ne csodálkozz. Lelehet rendezni egyszerűen csak hülye vagy hozzá.
nov. 15. 17:06
 70/81 A kérdező kommentje:
Nem. Az tűnt fel, hogy úgy akarják beállítani, mintha én lennék a hisztis, mert kiállok magamért, és ezzel volna a gond, nem pedig azzal, hogy bizonyos férfiak mindenre feljogosítva érzik magukat.
nov. 15. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!