Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel a férfiak, hogy taszítóak a kéretlen szexuális utalásaik, és ez már szexizmusnak számít?
Figyelt kérdés
Haveri társaságban gyakran irányulnak felém szexuális tartalmú utalások. Engem ezek taszítanak, néha meg is félemlítenek. Nem adok ilyenekre okot, mert tudják, hogy kizárólag azzal szexelek, akit szeretek. Mindig jelzem, hogy ezek az egyértelműen szexuális poénok nekem taszítóak, lealacsonyítóak, tárgyiasítóak. Erre ők sértődnek be. Ez a szexizmus?nov. 15. 07:54
1/81 anonim válasza:
Nem. Nem ezt hívják szexizmusnak. Ez túlérzékenység. Zárd rövidre elutasitássa és lépj tovább. Ha ennyire vészes a társaság meg minek vagy ott?
30n
3/81 anonim válasza:
Nem ez nem szexizmus.
Ettől függetlenül ha zavar szólj, hogy zavar és lépj tovább.
4/81 anonim válasza:
Ha szólsz nekik, és ennek ellenére is csinálják, akkor eléggé bunkók.
5/81 A kérdező kommentje:
Mièrt nem szexizmus az, ha egy nővel szemben szexuàlis utalásokat, poénokat mondanak? Úgy, hogy a nő az eleve nem az a fajta, aki fűvel fával lefekszik.
nov. 15. 08:14
6/81 A kérdező kommentje:
Ezek a beszólások durván tárgyiasítóak szerintem.
nov. 15. 08:15
7/81 anonim válasza:
Keress már rá googleban ha nem vagy biztos a jelentésében.
Egyszerű, határozozt elutasitással tedd helyre őket és meg van oldva a problémád. Képzelem hogy feszengve nevetgélsz az ilyeneken persze hogy folytatják a poénkodást.
8/81 Versenyzővagyok válasza:
Nem is normàlis dolog azért...
Tisztelet???
41ffi
9/81 A kérdező kommentje:
7-es pont hogy nem nevetek ezeken, és ezt meg is írtam!
nov. 15. 08:19
10/81 A kérdező kommentje:
Valójában azt sem értem, hogy az ilyen férfiak nem érzik hogy primitívek?
nov. 15. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!