Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér es impotens, ismerkedjek tovabb vele?
Megismerkedtem valakivel, nagyon jól megertjük egymást, eszméletlenül kedves hozzam.
Viszont az első találkozásnal kiderult hogy nem ugy nez ki mint a képen.
Magas, viszont számomra nagyon kövér. Kb 130 kilóra saccolom. Puha testű, nagyon nagy a hasa.
Az " aputestet" kimondottan szeretem de ez már túlzás.
Ez már 2x apu test egy személyben.
De a személyisege nagyon tetszik, szeretek vele lenni.
Tegnap délután 3 és este 10 között megittunk egy üveg bort ,tehát nem volt sok, nem lettünk részegek. Gondoltam adok egy esélyt a dolognak meg már amúgy is nagyon ki voltam éhezve....
Már csókolózás közben éreztem hogy nem áll fel neki és mindenhogy próbáltam felallitani, szó szerint 30 percet szenvedtünk de egyszerűen nem állt fel neki.
Én amúgy egy szexi ,ápolt nőnek tartom magam és ő is azt mondta hogy nem az én hibám csak nagyon fáradt.
Ezen kívül reggel meglattam hogy zokniban aludt.
Miert nem vette le a zoknit?
Lehet hogy gombás a korme?
A fogai is elég sárgák mert dohányzik de amúgy nem volt budos csak én a tisztaságra nagyon ki vagyok elezve.
Naponta 2x-3x zuhanyzok és egyből megerzem ha valaki nem teljesen tiszta .
Mit tegyek?
Adjak még egy esélyt a dolognak vagy engedjem el?
Beszélgettünk, és azt mondta hogy nem impotens csak nagyon zavarban volt .
Ez nem változtat azon a tényen hogy nagyon pici neki ,és emellett nagyon kövér is .
Tegnap sajnos tényleg feladtam.
Megcsinaltam a kaját, de a kisfiam kitalálta hogy menjünk a mc donaldsba.
És mivel amúgy is ő írta hogy meghív minket egy étterembe ( csak nem akartam túlzásba esni és azért inkább én főztem) gondoltam menjünk, legalább a gyerek is jol érzi magát.
Konkrétan, elmentünk és mindenki minket bámult.
Ezen felül, nem állt oda amikor fizetni kellett és én fizettem ki a kaját +fagyit.
Nem a penzrol szól ( csak Kb 30 euro volt ) na de mégis milyen férfi az ilyen ????
Egyedülálló anya vagyok és teljesen mindegy mennyi pénzem van ,ha elmegyunk a csóró, szaros mcibe, azért ne hogy már nekem kelljen fizetnem.
Kellemetlen és én szégyenlem magam.
Ez nekünk tényleg nem megy, és azon kívül hogy kedves, nem tudok semmi pozitivat elmondani róla. Feladtam.
És nem is a mc donalds miatt akadtam ki csak ha elmeselem ,azt fogjátok mondani hogy tuti kamu mert olyan volt mint egy filmben...
Na de elmeselem :
Van az utcánkban egy Pizzeria amit egy fiatal ,izmos ,helyes albán férfi üzemeltet Kb 2 hónapja. 3 gyereke van és egy eszméletlenül gyönyörű, szőke felesége akit majdnem minden nap látok a játszótéren.
A férfi, mármint ez az albán akárhányszor meglat, és nincs ott a felesége behiv egy italra amit mindig visszautasítok vagy elmondja hogy milyen csinos vagyok ...
Igen ,csinos vagyok de a felesége ezerszer szebb nálam úgyhogy egyértelmű hogy csak egyszer meg szeretne ..........
Na tehát, a randi partneremmel a mc donalds után haza mentem, a kisfiam elaludt,mi meg beszélgettünk egy üveg bor mellett amit mellesleg természetesen én vettem . -_-
Este 9 felé egyszercsak hallom hogy valaki kopog az ajtón.
Először megijedtem ,de gondoltam nem vagyok egyedül úgyhogy megnézem ki az ....
És ki volt ?
Az albán pizzás férfi.
Soha nem jött át előtte, erre tegnap ott állt az ajtóban 3 Fantaval, egy pizzaval meg 2 sütivel.
Kellemetlen helyzetbe hozott de nem akartam pofatlan lenni és elkuldeni úgyhogy mondtam.neki hogy vendégem van ,de ha szeretne ,bejohet egy pohár borra.
Ezzel szerintem érthetően megmondtam hogy zavar de bejohet igyon valamit es menjen oda ahonnan jött.
Be jött ,és nem volt ott 3 percet sem amire az én " randi partnerem " tehát a duci pasi úgy érezte hogy neki el kell mennie haza.
Próbáltam marasztalni, de nem akart maradni.
Ez az albán férfi nagyon helyes de elég agresszív kinézetű és ha egyedül lettem volna amikor jött nem engedtem volna be a lakásomban.
Egyszerűen csak próbáltam kedves lenni a szomszéddal. ( 30 méterre van a Pizzeriaja)
Annyira rámenős volt ,alig bírtam kidobni a lakásból ,erőszakosan az akaratom ellenére megcsokolt, tapogatott, rettenetesen kellemetlen volt.
Utána egyből felhivtam a randi partneremet, és azt mondta hogy kellemetlen volt neki a szituáció amit utólag megertek, de mivel többször megkertem hogy maradjon és ő mégis elment ,nagyon haragszom rá.
Nem volt elég a zsugori viselkedése a Mc Donaldsban, utána amit otthon alakított az már tényleg több a soknal.
Ezt az egészet elmondtam neki ,mindent ami zavar ,és hogy nem szeretnék tovább ismerkedni vele
Éjjel irt egy nagyon hosszú üzenetet hogy mennyire szeret és mennyire sajnálja és hogy ő az összes pénzét rám költene, hibazott stb...
De én már abszolút nem akarok tőle semmit
Nem a szaros 30 euro miatt amit nem fizetett ki hanem mert belattam hogy ami nem megy,nem kell erőltetni.
Hat a tegnapi nap nem volt semmi.
Es nőkent mondom hogy az alban pasi felesege egyszerűen elkepeszto.
Talan az egyik legszebb no akit valaha láttam es egyszerűen nem értem hogy csalhatja meg a pasas.
A helyében orulnek hogy olyan felesegem van .
A dagi pasi meg hat kesz vicc...
Probaltam,es tényleg probaltam megszeretni.
De zsugori ,es raadasul olyan csúnyán cserben hagyott hogy az alban pasas majdnem megeroszakolt.
Inkabb maradjak orokke egyedul mint egy ilyen zsugori, töketlen alakkal.
Az írásodból csak úgy süt az önbecsülésed hiánya.
Újabban azon rugózol, hogy mennyivel jobb nő az albánné. Wtf???
Elsősorban az önértékeléseden dolgozz, mert ezzel a hiányos önbizalommal nem fogsz tudni normális kapcsolatokat kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!