Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lenti kérdésre alapozva a csajok töltsenek fel képet, hogy milyen a puncijuk, hogy a pasik se ismerkedjenek olyan nővel akinek nem tetszik a puncija?
4
Bennem meg azért mert nem minden harmadik lánynak van baba puncija:P
6
A magad nevében beszélj! Engem érdekel a farok méret, több okból is! Először is evidens, hogy a nagyobb farok nagyobb élvezet! Nem kell a hülye duma, hogy az átlagossal is lehet élvezni, mert tudom. Akkor is jobb a nagyobb! Másodszor, a pasik többsége parázik azon, hogy elég-e a mérete vagy sem, szélsőséges esetekben ez komoly frusztrációkhoz tud vezetni, ami már nem csak a szexuális életet befolyásolja hanem negatívan hat az általános mentális egészségre! Ennek egy nagyobb farok esetén minimális az esélye. Harmadszor a nagyfarkú pasik magabiztosabbak, ergo FÉRFIASABBAK!! Negyedszer, a nagy fasz szép! Önmagában is esztétikai élmény, élvezet szopni, már a gondolat is izgató! Ötödször a nem megfelelő farokméret erősen negatív hatással van a pasi jellemfejlődésére, vagyis nagyobb eséllyel lesz gyökér egy kisfarkú mint egy nagy! Ennyi ok elég?
7
Ezt ugyan így levezetheted a saláta vs baba punci terén is.
7,8
3-as vagyok. Szerintem is fontos lehet a méret stb. mégis lepontoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!