Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pici, 14-es penisszel alacsony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici, 14-es penisszel alacsony nőkkel ismerkedjen az ember?

Figyelt kérdés
Ekkora, kész, nem tudok mit tenni. De szexelni szeretnék kiröhögés nélkül.
2024. ápr. 19. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem feltétlenül, én voltam 182cm-es csajjal, akinek az én kis 12 centisem is majdnem sok volt.
2024. ápr. 19. 21:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó, kamuk nem érdekelnek. Olyan nő nincs!:D
2024. ápr. 19. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Azért mert számodra nehezen hihető, az nem azt jelenti, hogy nincs.
2024. ápr. 19. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

A hüvely hosszának pont annyi köze van a testmagassághoz, mint a péló méretének: semmi! Voltam már nagyon magas de iszonyat szűk nővel, s nagyon alacsony, de eléggé rugalmas leányzóval egyaránt.

A csajozáshoz meg nem lesz szükséged a pélóméretedre, az majd az ágyban derül ki mit tudsz vele alakítani.

2024. ápr. 19. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Írd be hogy human penis size, ha a wikipédiát megnyitod akkor látni fogod, hogy a 14 centiméter tökéletesen átlagos, ráadadásul ha nem csontog nyomva mérted akkor igazából még nagyobb is vagy.

Kontinenseket fedeztünk fel, megalkottuk az internet nevezetű csodálatos dolgot, jártunk az űrben, tervben van a mars kolonizálása. És mindezek mellett péniszméretet is tetszteltünk kb 15ezer megválogatott résztvevővel.

De az átlagos péniszméretet majd a balfasz gyakorisok fogják megmondani...

2024. ápr. 19. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Igen.
2024. ápr. 20. 04:43
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Kis pénisszel leginkább semmilyen nővel ne ismerkedjen az ember.
2024. ápr. 20. 07:27
 8/9 A kérdező kommentje:
14-essel se már?
2024. ápr. 20. 07:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
"Kis pénisszel leginkább semmilyen nővel ne ismerkedjen az ember." Akkor mit csináljon? Ha emiatt frusztrált lesz és emberölésig fog fajulni akkor mi lesz? Lehet te leszel az.
2024. ápr. 21. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!